Valborg med supertjejer.

Hej bloggen. Sitter just nu och väntar på att jag ska åka till Emma. Göran kommer och hämtar mig. Jag ska ha med mig massor av saker dit så kan inte bära det hem till henne. Det kommer bli jättetrevligt ikväll. Vi ska grilla, äta paj, spela kubb och ha allmänt trevligt vi tjejer. Jag känner på mig att det kommer bli lyckat. Men nu ska jag packa ihop allting, sen drar jag. Ha en trevlig kväll allihopa, det ska jag ha! :)
PUSS S  ♥


<3

Kom precis hem från skolan. Var på salongen idag. Har varit en jätteskön dag. Längtar till imorgon som fan, jag tror det kommer bli jätteroligt. :) Imorgon ska jag nog klippa Matilda efter hon har slutat skolan. Sen ner på stan me Johanna & Emma. Men nu ska jag dra och äta.

PUSS S  ♥




BRING ME HOPE

Sitter just nu och tittar på Barca - Inter. Känns som att det kommer hända grejer i denna match.

Idag hade vi nationella, gick ganska bra tror jag. Sen drog vi till salongen, Ewelina färgade min utväxt. Har faktiskt inte så mycket att skriva idag. På valborg blir det tjejkväll hos Emma. Supertrevligt. Jag ska ha skitroligt, eftersom förra valborg slutade ju inte så kul. :) Men jag hoppas att vi får det roligt och superdupertrevligt. Ikväll ska jag lägga mig direkt efter matchen. Jag har sovit sju timmar på två dygn så jag behöver lite sömn. Ska upp klockan 05.00 imorgon bitti. Inte fyra så det känns ju skönt iallafall. Men på Fredag ska jag vara hemma så jag ska sova länge då. Måste ha min skönhetssömn. Men nu ska jag titta vidare på matchen. Sov så gott snyggingar.

PUSS S  ♥


MIN SYSTER HAR FÅTT KÖRKORT NU

Hej bloggen. Igår gick jag och la mig 00.30. Jag pluggade som en gris och sen kollade jag på nya Wallander med sötnosen, sen gick jag upp klockan 04.00. Men pigg var jag, men det är jag ju nästan alltid. Så idag har jag lämnat in allting, det kändes otroligt skönt iallafall. Men imorgon ska jag upp lika tidigit igen. Ska åka 06.00 tåget imorgon också, ska ha nationella i engelska 08.15 ute i värmdö.. KUL! Nej fy fan.

Men idag har det varit otroligt fint väder ute iallafall, då blir man glad och pigg. Fast för en stund sen kom ju regnet, men det gör absolut ingenting för min del. För just nu tycker jag bara det är mysigt om det regnar lite. Sitter med ett stort täcke runt mig i soffan och dricker kaffe, kan inte vara bättre! :)

Idag ringde kära Johanna mig och pratade lite om valborg och lite så, sen kom hon till solariumet för jag erbjöd henne skjuts hem. Sen åkte jag hem till pappa och åt lite där och umgicks med dom. Men sen har jag inte gjort så mycket mer idag.

MIN SYSTER HAR FÅTT KÖRKORT IDAG!

PUSS S  ♥


......

Bara någon som var där sålänge!



JENNIKA, KOM HEM NU! I NEED YOU..

PLUGG PLUGG PLUGG

God morgon! Idag är jag ledig, hur skönt som helst. 3 orna har nationella i våra salar idag så vi fick vara hemma istället. Idag ska jag plugga hela dagen, ska lämna in massor imorgon. Ikäll ska jag åka ut till pappa, Saknar han! Har inte så mycket mer att säga just nu faktiskt.

PUSS S ♥

MIN HELG

Förlåt för att jag inte har skrivit någonting. Men ja tänkte att ja skulle vänta till idag faktiskt! I torsdags så stannade ju jag kvar i stockholm efter skolan. Jag handlade en hel del faktiskt. När jag var klar gick jag till hotellet där Alexander var. Vi fixade oss lite och gick och åt sen. Det var jättegott. Vi satt där en bra stund och sen gick vi tillbaka till hotellet. Jag bad Alex gå in på toaletten en liten stund. Jag la massa rosenblad och rosor på hela sängen. Det var jättefint och mysigt. Så hela kvällen vart perfekt!
 
I fredags gick vi ut och åt på olympus, vi grattade Matilda. Sen gick vi vidare hem till henne. Jag hade supertrevligt. Mycket skratt! Sen igår så kom Matilda & Johanna och plingade på hemma hos mig. Dom frågade om jag ville följa med på fest. Så det blev lite chillfest igår. Men jag hade jättetrevligt igår också. Så.. nu har ni fått hört vad jag har gjort dessa dagar. Hoppas ni har haft en bra helg.

PUSS S  ♥




2 ÅR IDAG

Jag älskar dig utav hela mitt hjärta. Varje gång jag tänkter på dig så ler jag. Du har gjort så otroligt mycket för mig. Du har påverkat hur jag är just idag, och det vill jag tacka dig för. Jag kommer aldrig att lämna dig älskling, känslorna blir bara starkare och starkare. Vi har gjort så otrolig mycket tillsammans, vi har gått igenom så mycket. Du känner mig bättre än vad någon annan gör. Jag vill tacka dig för allt du har gjort för mig, det betyder så mycket. Du är en sån otroligt speciell människa, det finns inte många som har en sån fin personlighet som du. Varje gång jag ska titta in i dina stora ljusblå ögon så blir min hud helt till sig, mina hårstrån på hela kroppen reser sig. Jag blir som ett litet barn som kollar på det klara blå havet när solen ligger på, det ser ut som att det är kristaller överallt, som bara glänser. Jag älskar dig så otroligt mycket alexander skoog. Nu är det hela två år för oss två, och jag är den lyckligaste flickvännen som finns.

PUSS S


LOVE LOVE LOVE





IMORGON 22 04 2010 - 2 ÅR <3

Roligt väder idag... usch! Kom precis hem från skolan, skolan var ganska seg idag, men jag fick mycket gjort endå. Idag fick vi ju ny lärare, hon verkar väl rätt okej endå. Ikväll ska jag plugga massor, har mycket jag måste göra som ska vara inlämnat nästa vecka. Så det är skönt att få det gjort nu. 



Imorgon är det en stor dag. Kanske inte för er, men för mig. :) Det är två år för Mig och Alexander. Så imorgon efter skolan ska jag stanna kvar i stockholm. Ska först gå på stan, ska handla massor. Eftersom att Alexander slutar klockan åtta. Han är redan i stockholm, han pluggar där en helg i månaden. Sen ska han och jag gå ut och äta någonstans, sen ska vi sova kvar på hotell. Ska bli otroligt mysigt. Sen på fredag är jag ju ledig. Så imorgon kommer jag inte att skriva någonting.

PUSS S ♥


GOOD NIGHT SWEETHEARTS

Nu ska jag sova. God natt alla sötnosar.
Två dagar kvar!

 
PUSS S  ♥




ALLIANSEN

Kom precis hem från skolan. Har varit jätteskönt ute idag! Idag kom alliansen till skolan och skulle berätta om dom och så. Dom sa faktiskts vettiga saker. Men nästa vecka kommer vänstern så det ska bli väldigt intressant om vad dom har att säga, eftersom nästan allt alliansen sa var ganska bra.. Imorgon kommer vi få träffa våran nya lärare, Annelie. Hon ska ha oss i frisör. Så det ska bli kul att få träffa henne.
Men nu ska jag fixa iordning lite här.

PUSS S  ♥




I'M THE JEWEL IN YOUR CROWN

Idag har det varit en otroligt skön dag. Har gjort absolut ingenting i skolan typ. Började med att våran gympalärare förklarade att någon har gjort inbrott i hans bil, och där i låg våra prov som vi alla hade gjort, och dom tog proven. Haha! Så vi alla måste göra om provet. Sen var engelsk läraren sjuk så vi gjorde ingenting där heller. Sen på So'n så kollade vi bara på film.

När Emma & Jag kom hem drog vi och tränade. Jätteskönt. Sen mötte jag mamma vid tågstation för vi skulle fylla på mitt kort. Pratade med henne hur länge som helst, hon är så otroligt söt mamma. Fick ett nytt Id puder idag också.

Men nu sitter jag hemma hos min älskling, ska bara kolla klart på hockey'n. Sen blir det läggdags. Godnatt!

PUSS S ♥





Ljusstake


Vill ha två sånna här i mitt rum. Så otroligt fina.


I WOULD BRING DOWN THE MOON AND THE SUN TO SHOW HOW MUCH I CARE

Jag har inte skrivit någonting nu på några dagar, har inte orkat göra det. Men i helgen har jag inte gjort någonting faktiskt, har varit otroligt skönt. Idag har jag tvättat, städat rummet och träffat emma & emma, vi var ute en liten sväng bara. Och nu kom jag precis ut från duschen, jätteskönt.
Jennika skulle ju som sagt komma hem i lördags. Men nej då. Stackarn sitter fast i Kina, tycker så otroligt synd om henne. Men jag hoppas hon har lite kul endå!:) Hon kommer hem tidigast 4 maj, om det nu har blivit bra till dess. Men det får vi hoppas. :) Imorgon måste alla läsa kuriren, hon ska vara med då. Men jag saknar dig massor, du anar inte hur kul vi ska ha när du kommer hem hjärtat.
Denna vecka kommer vara riktigt skön i skolan. På tisdag är det någon cirkus av något slag hela dagen, onsdag & torsdag frisör, sen lediga på fredag, sen är vi lediga måndagen efter helgen också. Riktigt bra! Men nu ska jag smörja in mig och lite så.
PUSS S

RSS 2.0