♥ GOD MORGON

God morgon! Idag vaknade jag vid 8 tiden. Jag och Emma åkte inte till Skolan idag. Vi skulle bara vara där till typ 12. Vi skulle bara ha gått något sketen tipspromenad.. Sen skulle vi ha varit tvungna att vänta på ett tåg som går halv 3. Så det kändes inte sådär allt för värt. Idag tänkte jag plugga lite. Har prov och redovisning nästa vecka, så jag skulle behöva förbereda mig inför det. Ikväll blir det Harrys med Emma och Emelie, och kanske Kajsa. Hoppas på en riktigt trevlig kväll.

♥ ANDRA AVENYN

Ligger just nu i sängen och Kollar på Andra Avenyn. Jag har Laddat hem från första början, så himla roligt. Träffade Johanna och hennes syster nyss och tog en cigg och pratade lite. Imorgon åker jag upp till Skolan, vi ska vara på salongen imorgon. Sen tänkte jag nog stanna kvar till Fredag. Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska åka till Göteborg över helgen, eller om jag stannar hemma. Men det lutar mot att jag stannar hemma tror jag. Men då kanske jag inte får träffa Alex fören nästan helg.. Och det känns sådär faktiskt. Jaja, nu ska jag iallafall fortsätta kolla. /S ♥

♥ NY KABELSTICKAD GANT


BLOGG.SE HAR FÅTT SIN EGNA APP

Hur glad är inte jag? Blogg.se har äntligen fått en APP nu. Så nu kan jag blogga genom den här och fortfarande lägga upp bilder, gratis! :) skitbra och skönt! :)


BILDER FRÅN HÄVLA

Här är lite bilder från när vi var ute hos min Morbror i Hävla och hade kräftskiva. Dom har byggt som ett spa typ nere vid deras sjö. Herregud så mysigt det var!

KLIPP OCH FÄRG

God kväll på er! ♥
Idag har jag klippt Alex hår. Han hade fått så himlans långt. Så det blev bra. Sen åkte Han och Adam ner till Tingsryd idag. Han kommer inte hem i helgen eftersom han ska till Göteborg på någon båtkurs. Så jag får se ifall jag åker till Göteborg jag också, eller om jag stannar hemma över helgen.
Iallafall.. Vid 17.00 tiden idag gick jag upp till Alex grannar igen. Men idag färgade jag Lindas hår, det blev blekta lingor. Sen när vi var klara lockade jag hennes hår också. Hon blev jättenöjd och de blev jag också. Här är för och efterbilder.
Kolla så otroligt långt hår hon har. Det var nästan orört..
Sen efteråt. Det är ljusare i verkligheten.

Sen lite lockar på det.



12.50

Igår sprang jag upp till Alex granne och klippte henne. Ni ska få se före och efter bilder senare. Herregud alltså! Men jag kanske ska färga hennes hår idag så det blir roligare att visa när färgningen är färdig också.
Idag blev jag hemma från Skolan. Igår kände jag bara att jag ville vara hemma idag. Men det är nog endå bäst att jag är hemma nu, eftersom att vi har vattentema denna vecka, så jag missar ingenting. Jag vill ha bort min hosta som jag har haft nu ett tag, så det är bara att hoppas på att den försvinner. Får se ifall jag blir hemma imorgon också, men jag tror jag åker till skolan iallafall. Ikväll åker jag hem till Mamma. Jag ska nog inte vara kvar i Stockholm så mycket denna vecka. Känner att jag vill vara hemma på kvällarna. Jag och Mamma har ganska mycket att göra denna vecka med massa planeringar och massa saker tänkte vi betala och blittanblaaa.. Så det bästa blir att åka hem efter skolan. PUSS S ♥



LITE UPDATE

Jag har blivit så sjukt dålig på att blogga. Men det blir så när jag typ bara har mobilen just nu. Men nu sitter jag vid en dator, himla skönt! I Fredags gick jag hem till Hannah och färgade hennes hår. Sen så var jag hos henne några timmar. På kvällen gick jag och mötte upp Johanna för att sen gå hem till hennes kompis Sanna. Vi drack och hade det jättetrevligt. Vid 11 tiden gick vi till Harrys. Jag blev inte alls långvarig där, gick hem runt 00.30 tiden. Jag drack på tok för mycket i Fredags så de var lika bra att gå hem. Mer update kommer sen. Jag måste lägga in bilder på datan. PUSS S ♥



TYRESÖ

Hej på er! Igår efter skolan gick jag och mötte Calle, Alex kompis. Han skulle låna deras lägenhet i Stockholm denna vecka. Så jag mötte han och visade hur och vart han skulle gå och så till lägenheten. Sen satte jag mig på en buss till Tyresö, till mammas bästa vännina Karin och hennes familj. Vi har umgåts jättemycket med dom sen jag var liten. Så jag sov här igår, sen ska jag sova här inatt också. Så det är jättemysigt. Dom har köpt en labrador som är något år gammal också. Den är så himla söt. Så ikväll ska vi äta något gott, sen ska jag klippa dom också. Imorgon efter skolan åker jag hem till Katrineholm. Alex kommer också hem så jag ska mysa med honom imorgon.

LITE UPDATE

God kväll på er!
Förlåt för dåligt bloggande. I fredags åkte jag från skolan direkt till Båten, där stod min släkt och väntade. Sen när vi kom på tog vi det lugnt ett tag innan vi gick till Buffén, så himla god mat alltså! Sen blev det inte så sent för mig, mådde dåligt så jag gick och la mig. Sen på morgonen gick vi upp och åt godaste frukosten, sen gick jag och la mig igen, mådde mycket sämre dagen efter. Sen gick jag upp och handlade lite i Tax freen. Sen kom båten in vid halv 4. Bussresan hem var skön. När jag kom hem tog jag det bara lugnt med mamma. Idag gick jag upp halv 8 och var jättepigg. Så jag slängde i lite tvätt och tog det lugnt. Vid 12.15 skjutsa Louise mig och Emma till Haza. Vi färgade hennes hår och klippte henne. Jag tyckte det blev bra och jag hoppas hon blev nöjd också. Sen gick jag hem till Hannah och tog det lugnt en stund med henne och Maja. Och just nu sitter jag här hemma och kollar på reprisen av Ensam mamma söker.


En limpa med cigaretter -199 kronor

Gintonic - 30 kronor

Jättesöta cigaretter - 37 kronor

Birkas egna mousserade vin, jättegott. - 49 kronor.

ADVOKATFIRMAN VINGE

Nu är det såhär.. Jag är så jävla ledsen just nu. Det jag skulle berätta var att jag hade fått jobb på Advikatfirman Vinge, här i Stockholm. Jag skulle vara typ Assistent. Min klasskompis Elizabeth hade fixat jobbet åt mig eftersom hennes Mamma är advokat där och hon själv jobbar där. Allt var klart och jag skulle dit imorgon och lära upp mig. Sen skulle jag börja jobba där på Måndag. Allt var helt perfekt och jag har varit så himla glad den senaste veckan. Jag skulle få en egen bricka och jag skulle komma och gå som jag ville. (alltså man bestämmer sina egna tider). Lönen var en dröm. Och nu till helvetet.. Vinge har fått nya delägare tydligen och dom tycker att man ska ha en utbildning till detta. Visst det är absolut inget fel med det. Bara jävligt surt för mig.. Och Elizabeth, hon får inte heller jobba kvar. Så nu blir det ingenting!! Jag är så himla ledsen och just nu känner jag bara att jag vill åka hem till Katrineholm och aldrig åka tillbaka hit något mer. Men jag ska fan kämpa! Jag ska ha ett jobb. Även om det är ett jävla skitjobb! Jobb ska jag ha! Jag ska fixa dethär.

SÅ JÄVLA TRÅKIGT

Jag har så sjukt jävla tråkigt. Jag ligger här i lägenheten helt själv.. Finns ingenting att göra, jag ska ju helst inte gå ut heller eftersom jag bara vill bli av med den här skiten till förkylning. Det ligger snytpapper överallt, men näsan är fortfarande lika full! Jag vill bara ha massa pengar just nu och gå och shoppa, då skulle jag verkligen må bra! Jag längtar faktiskt till imorgon, då jag ska till skolan. Kan ni förstå då hur tråkigt jag har nu? Haha! Ne men jag ska nog ta en lång dusch och gå runt med inpackning i en evighet. Mitt hår är ett fågelbo just nu.. Imorgon skulle jag vilja klippa mig på salongen. Hoppas bara vi får tid över för det. Men nu ska jag plugga lite. Skriver kanske mer ikväll.

FÖRKYLD.. FAN

Fasiken. Jag har blivit förkyld nu.. Alla är sjuka just nu. Jag gick runt och sa igår att jag inte kände mig sjuk alls och bla bla bla.. Sen på eftermiddagen började jag känna lite snuva, men inget allvarligt. Sen imorse hade jag stallt klockan på 06.45, men jag vaknade 04.50 av att jag inte kunde andas genom näsan.. Så två timmar för tidigt gick jag upp idag, kul! Men jag gick till skolan och kämpade på. Men jag har nyst hela dagen,varit täppt och ögonen har runnit. Och imorse tappade jag smaken och lukten, usch! Men det är inte konstigt att jag har blivit sjuk, alla mina nära och kära är jätteförkylda också. :(Imorgon har vi fridluftsdag i skolan, så jag skippar den. Jag får se om jag åker hem till Katrineholm eller inte. På Fredag ska jag på kryssning med Släkten, på pappas sida. Farfar har fyllt 70 år så vi ska åka iväg. Hoppas på en jättetrevlig helg. Jag kanske stannar hela helgen då i Stockholm, får se! /S

BARA MED MIG SJÄLV

Idag är det Måndag, ny vecka, nya möjligheter! Och jag har verkligen nya möjligheter denna vecka, är lite nervös. Jag ska skriva ett helt inlägg till er om det senare. Men idag har jag varit i skolan från 08.45 till 17.00, kul! Sen gick jag lite på Stan och fick med mig lite mer småsaker som jag behöver. Och nu sitter jag i lägenheten. Det är verkligen otroligt skönt att vara själv, för er som undrar hur jag verkligen pallar sitta i en lägenhet själv. Men jag tycker verkligen det är superskönt. Ingen stress, inget tjat, inte behöva tänka på någon annan än mig själv. Alla behöver sånna dagar. Jag kommer verkligen klara av att flytta hemifrån själv sen iallafall, så det behöver jag inte vara orolig över. Mamma tycker jag har blivit mycket lugnare också när jag är borta såhär. Men jaja, ikväll ska jag plugga lite och kolla på lite program. Jag blir kvar här hela veckan. /S

MYS MED MAMMA OCH LOUISE ♥

God morgon!
Idag kom jag upp tidigt. Kan aldrig sova ut ordentligt känns det som. Om någon timme kommer Louise och Mamma och hämtar mig. Då ska vi fylla på tågkortet och köpa hårfärg. Ska bli skönt att komma hem och mysa med dom. Imorgon bär det av till Skolan som vanligt, sen stannar jag förhoppningsvis hela veckan. Men nu ska jag klä på mig lite. Ha en bra Söndag! /S ♥
Bild från min 18 årsdag.

RSS 2.0