MEN MOGET

Jag blir så arg. Man kan inte kommentera min bloggfan och nu kan jag inte lägga upp bilder heller. MOGET! Måste försöka fixa dethär.

Tid och sanning säger allt

Hej sötnosar! Igår kväll drog vi oss ut till Baggetorp, till Hannah. Vi åt dipp och grönsaker, vi spelade spel och det sjöngs singstar, jättetrevligt var det. Ikväll ska jag och några snyggingar hem till Jennika, vi ska äta och dricka lite grann. Det blir nog trevligt. Ha en bra kväll, det ska jag ha.

PUSS S  ♥


18.53

hej bloggen! Jag har inte bloggat på några dagar nu, jag har inte hunnit. Jag har inte haft tid med någonting efter skolan känns det som. Man orkar nästan inte göra någonting, bara hem och sova typ. Men idag efter skolan sprang jag upp till Alex grannar, jag klippte dom. Det var jättetrevligt där uppe. :) Just nu sitter jag bara här, ska byta om till myskläder och bara ta det lugnt. Alexander kommer hem snart, hans tåg var försenat från stockholm. Imorgon ska jag upp klockan 04.00 igen, men sen är det helg, fy vad skönt.. Jag ska träffa mina saknade vänner i helgen, vi ska hitta på något roligt. men nu ska gå och handla.
PUSS S ♥


tack för att ni finns i mitt liv

God kväll! Jag känner att det kommer bli ganska jobbigt nu när skolan börjar.. Inte just skolan, utan att jag kommer att få vara ifrån mina underbara vänner ganska mycket nu. Det kommer inte finnas så mycket tid att träffas många dagar i veckorna. Vi har kommit varandra så otroligt nära nu under sommarlovet, vi har blivit som systrar hela bunten. Man har hittat sidor hos varandra som man inte trodde fanns där, både negativa och positiva. Vi har stört oss på varandra och vi har varit riktiga surmular allihopa i vissa stunder och vi har haft så jävla kul tillsammans i sommar, men vi också haft exakt lika jävla tråkigt tillsammans också, men vi har gjort allt tillsammans, det är det som har gjort min sommar bra. Men vi älskar varandra så otroligt jävla mycket iallafall!

Jag vill bara säga till er mina underbara sköningar, att jag älskar er så otroligt mycket! ♥

28 månader

God eftermiddag Snyggingar! Igår drog vi och bowlade några stycken, sen drog vi hem till Filip och Emma. Runt tio tiden drog Jag, Emma och Maja och träffade resten utav tjejerna. :) Kvällen blev inte så långvarig, kom hem vid tolv. Idag ska jag nog bara vara med Alexander och mysa. :) 
PUSS S  ♥

Idag har jag och Alexander 28 Månader. ♥


YOUR DREAM




Hej kära ni! Sitter just nu och väntar på att min underbara pojkvän ska komma hem från Stockholm. Han kommer runt tre. Ikväll ska vi nog vara hos Filip och Emma och dricka lite och ta det ganska lugnt, kanske blir bowling också. Jag hoppas på en trevlig kväll.

PUSS S ♥

god morgon

God morgon bloggen! Vaknade för någon minut sen. Igår var vi hos Zache och kollade på film, vi kollade på Tusen bröder, riktigt bra film. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra.. Är så jävla trött just nu, så nu ska jag absolut bara ta det lugnt. Ikväll får jag se vad jag gör. Ha det fint så länge.
PUSS S  ♥

HEMMA HOS LILLHANNAH

hej bloggen! Just nu sitter hemma hos Hannis, hon plattar håret. Maja drog nyss, hon skulle hem och äta.. Om en liten stund ska jag gå hem och laga mat till min kära familj. :) Ikväll gör vi nog ingenting, vi ska väl bara mysa lite. Men vi hörs.
PUSS S ♥


schemat



Nya schemat! Rätt bra faktisk. Ganska surt bara att varenda fredag har vi en lektion, sen håltimme i 3 timmar, sen 1 lektion bara.. Men men!


<3



The end of the beginning

God kväll. Kom precis hem från Hannah. Vi har suttit på hennes altan i regnet, myspys. Vi planerade en massa och pratade minnen, alltid lika kul. :) Nu ska jag nog sätta på The hills, sen sova kanske. Vi hörs Snyggingar.
PUSS S♥


Är sanningen viktigare än folks känslor?

Hej bloggen.
Jag hade en fantastisk dag i Norrköping igår med min plutt. Vi gick och åt och handlade. Jag fick inte med mig så mycket hem. Fick en jättefin rosa Gant tröja av Alex, han är så himla snäll. Alex fick med sig jättemycket hem, första gången han hittar mer saker än jag tror jag. :) Sen gick vi tillbaka till Gunilla, hon bjöd på världens godaste latte jag druckit, muuums. Alex och Jag kom hem vid tiotiden ungefär. Sen kollade vi lite på en film, sen fick vi till sängs. Idag var första skoldagen, var där i 10 minuter sen åkte vi hem, skulle bara hämta SL kortet och schemat. Lite onödigt sådär, men det var kul att träffa klassen. :)
 



Fick med mig ett par leggings, ett puder och en tunika hem också. Tunikan kostade bara 49 kronor, haha!
PUSS S  ♥

Jag saknar mina bästa

God morgon bloggen.

Just nu sitter jag hos Gunilla i Norrköping. Vi kom hem sent igår från Tingsryd så vi stannade här över natten. Om en liten stund ska jag och Alex gå ner mot stan och kolla lite. Jag ska handla något nytt att ha på mig och införskaffa mig ett nytt block. Men första ska vi gå och äta på Bangkok. Jag tror det heter så.. Så jädrans gott det är där. Sen åker vi tåg hem till Katrineholm lite senare. Jag ska nog gå och hämta ut min ring då också, den har kommit nu.
Men nu ska jag gå ner med min älskling. Det är otroligt fint väder här i Norrköping idag, hoppas det är fint hemma också.
Ha en bra dag. Jag saknar mina bästa där hemma.

PUSS S ♥


Fixa till rummet lite inom en snar framtid..










- I WILL ALWAYS LOVE YOU

JAG ÄLSKAR ALEXANDER SKOOG.


RSS 2.0