SÖNDAG

Gårdagen började hemma hos Johanna och Zache. Vi tjejer drack, åt pizza och dippade grönsaker. Jag hade jättetrevligt. Vid 10 tiden började vi röra oss mot Safiren. Jag hade faktiskt inte så jätteroligt igår. Tappade bort alla. Jag och Emma bestämde oss för att dra oss, så Jag, Emma och Filip drog och käka nattmat. Sen gick jag hem till Alex och sov med han.

Idag gick jag och Alex hem till mig. Vi åt potatisgratäng och kyckling med mamma och Louise. Sen bakade vi. Vid 7 gick vi tillbaka hem till honom. Sen kom Sabina och hämtade upp mig, vi åkte och tog några cigg med tjejerna. Och nu sitter jag i soffan med Alex, vi ska kolla på någon film och sen ska vi nog sussa.


FREDAG

Idag på dagen har jag bara tagit det lugnt, har kollat på Andra Avenyn en del. Vid 5 tiden kom Louise och hämtade mig hos Alex. Vi åkte till Sköldinge och firade min Kusin Andreas som fyller 17 år idag. Vi blev bjudna på tacos och cheesecake, så himla gott! Jag ska nog gå och lägga mig ganska tidigt idag, vill bara att det ska bli Lördag snabbt! Jag är så sjukt taggad inför morgondagen. Vi tjejer ska hem till Zache för att fira Johanna, sen beger vi oss till Safiren för att skaka loss till Nause. Hoppas det blir grymt!


MAKE UP STORE


DKNY

Donna Karan New York - En av mina favoritparfymer ♥

VAKEN NU?

Vaknade för mer än en timme sen, hur pigg som helst? Haha, jag fattar inte! Men jag håller på och laddar hem A Cinderella story, sjukt mysig film! Så den ska jag lägga mig och titta på tänkte jag, sen får jag hoppas på att jag somnar om helt enkelt.


SÖNDAG

Jag och Alex gjorde inte något jättespeciellt igår. Jag gjorde ordning godaste middagen till oss. Kyckling, ris med currysås och massa sallad. Hur gott som helst. Idag har jag, Alex och Lars Åke varit och ätit i Rävemåla, och just nu kollar vi på Manchester United-Manchester City. Hela dagen idag ser ganska lugn ut. Jag ska tvätta lite tänkte jag. Nu kommer jag inte vara i skolan på hela 5 veckor.. Praktiken börjar på Måndag. Jag kommer sakna mina älsklingar i skolan sjukt mycket!


Why do I cry, when I think about you? Now then you're happier then ever..

Why do I cry, when I think about you? Now then you're happier then ever..


3 ÅR OCH 6 MÅNADER

Herregud vad tiden går fort.. Idag har jag och Alex varit tillsammans i tre och ett halvt år. Helt sjukt! Så idag ska vi väl hitta på någonting. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra än, men det visar sig. Ha en bra Lördag. PUSS S


KALMAR

God morgon!
Igår kväll åkte vi till Kalmar. Vi åt trerätters och hade det trevligt. Det är faktiskt riktigt kul att gå på trav tycker jag. Åtting sprang igår, dock så vann han inte. Han kom tvåa, men det är ju bra det också. Jag vann ca 1000 kronor , så jag är nöjd! :)


TINGSRYD

Igår hade vi sovmorgon, började inte fören 10.00. Jag mötte upp tjejerna vid universitetet och sen gick vi till Naturhistoriska riksmuseet. Vi svarade på massa frågor, sen kollade vi på Cosmonova, på Dinosaurier. Det var hur länge sen som helst jag var och kollade på Cosmonova. Nice var det iallafall. Efter det slutade vi och jag åkte tillbaka till lägenheten för att packa ihop mina saker för att skynda mig till tåget som skulle ta mig till Alvesta. Adam och Alex kom och hämtade mig, sen åkte vi hem och tog det lugnt hela kvällen. Lite senare idag ska vi åka till Kalmar för att kolla på trav. Åtting springer ikväll.


UPDATE FRÅN I ONSDAGS

I onsdags gick jag ut med Sabina, Linnea och hennes kompis Josefin. Stället vi gick till sög verkligen. Vid 2 tiden fick jag nog och tog bussen till Sergels Torg, sen var jag var tvungen att gå enda till Karlaplan. Jag hittade inte så jag fick hjälp av två snälla killar som beskrev vägen.. Jag gick och gick, jag var verkligen hur rädd som helst.. Till slut frågade jag en Taxigubbe om han ville köra mig sista biten för en slant. Men han sa att det bara var 5 minuter kvar tills jag var framme.. Men jag ville verkligen inte gå en meter till. Så han var snäll och körde mig, och jag fick det gratis. Hur söt? Det tog mig 1h och 30 minuter för att komma till lägenheten, usch! Men det gick bra till slut och jag somnade gott!


JAG FATTAR INTE

Nehe nu är det alltså kanske inte han dom blivit mördad.. Det här är helt stört! Jag fattar ingenting.. Läskigt är det iallafall. Usch


MORD, USCH!

Sitter just nu i lägenheten, i Stockholm. Jag håller på och pluggar till provet imorgon. Idag fick jag reda på att Alex granne har blivit mördad.. Så jävla hemskt och läskigt! Alex väckte mig inatt och sa att polisen var i trapphuset och strosa runt och dom gick utanför huset och massa. Dock hade vi ju ingen aning om vad det handlade om då. Men nu har vi fått reda på att det skedde ett mord och den/dom hade brutit sig in genom mannens fönster. Usch! Tur är att Alex åkte till Tingsryd idag och jag sover kvar i Stockholm. Obehagligt att vara där just nu ju.. Dom har tyvärr inte fått tag på den skyldige än.


SÖNDAG

God kväll! Idag har jag fikat med Maja och Hanna. Har saknat tjejerna! Just nu håller jag på och tvättar. Ska bli så himla skönt med rena kläder. Imorgon vankas det skola. Emma sover kvar i Eskilstuna inatt, hos Filip, så jag åker själv imorgon. Jag kanske blir kvar över natten imorgon i Stockholm, men jag har inte bestämt mig än. Men nu måste jag slå upp projekt och företagsboken för på Tisdag har vi prov.. Hejpa!

SLÅ DETTA INLÄGG

Förlåt för dålig update de senaste dagarna. Det känns som att jag har har gjort hur mycket som helst denna vecka. Haft två prov, en redovisning och massa annat. I Onsdags var jag och Emma kvar i Stockholm. Direkt efter skolan åkte jag, Elizabeth och Emma hem till lägenheten för att lämna alla grejer. Sen tog vi bussen till Nordiska museet där våran lärare stod och väntade på oss. Så vi var där inne en stund och kollade in massa olika klästilar genom tiderna.




Efter det gick vi tillbaka till lägenheten för att göra oss iordning inför kvällen. Sen tog vi tunnelbanan hem till Johanna, där vi skulle föra lite. Vid 11 tiden åkte vi alla tjejer in till Stan. Vi gick till nattklubben Rose, dock sög det verkligen där så vi gick vidare till Entorouge. Efter några timmar bestämde sig jag och Emma för att dra och köpa mat. Vi köpte upp hela mc och fick skjuts till lägenheten av Lizzies pojkvän Robin, hur snällt? Sen åt vi och slocknade..












Duktiga som vi är gick vi upp i tid för att befinna oss på Salongen kl. 09.00. Vi var i tid och var är hela dagen. Tyvärr var vi ganska ensamma om att komma dit. Det var bara vi och Lizzie där på hela dagen.. När jag kom hem sen till Lägenheten vid halv 6 bestämde jag mig för att plugga inför provet som jag skulle ha på Fredagen. Men det tog inte lång stund förns jag somnade i soffan. Somnade halv 8 och vaknade inte fören morgonen efter.. Så jävla slut var jag som människa. Igår kom jag till skolan och hade bild i 3 timmar, sen hade jag mitt prov i Religion och det kändes bra. Sen igår kväll var jag med Alex hela kvällen. Och idag har jag bara tagit det lugnt. Jag sminkade Louise tidigare idag men resten utav dagen har varit lugnt. Det har varit skönt med en lugn helg. Nu ska jag sätta på en film tänkte jag. Nu har ni fått en riktigt jävla bra update från mig. :) Tack för mig! Puss på er snyggingar / S♥


RSS 2.0