MY BOYFRIEND'S BACK

Alltså jag har kollat på den här i flera dagar nu, haha! Kan inte sluta skratta.
Jag ser lite Johanna, Hannah och Jennika i den.
Dööör
http://www.youtube.com/watch?v=zXCDv0IorMQ&feature=player_embedded

TIDER

Hittade en otroligt gammal bild.
Tider säger jag bara.

14:44

Nu har jag och Alex kommit fram till Tingsyd. Idag ska vi nog bara ta det lugnt. Imorgon åker vi ju hem igen. Ska bli skönt att komma hem. Ska försöka få Alex att gå lite med mig på Stan först i Växjö innan vi åker hem. Har inte handlat så mycket i Malmö. Vill handla lite mer..
Imorgon åker min lilla Jennika till Finland och blir borta i tre veckor.
Vill önska henne en bra resa och hoppas att hon inte kommer hem som ett psykfall, haha!
PUSS S ♥

25 – MIN FAVORITHÖGTID

Min favorithögtid är nog Julafton.
Min julafton är så otroligt mysig. Det är så mycket familj och släkt på den dagen. Ingen får bryta min tradition inom den alltså. Så jag tror det kommer bli svårt sen när jag får man och barn.. Haha! Jag kommer aldrig vilja vara någon annanstans än där jag är nu på Julafton.
Sen är ju inte Nyårsafton och Midsommar helt fel heller.
Midsommar är något jag längtar till nu riktigt mycket! ♥ SOMMAR

24 – MITT FAVORITPROGRAM – OCH VARFÖR.

Det är såklart Solsidan. Vem kan inte bara äälska det programmet?!
Det är så sjukt roligt och kan vara så himla irriterande, haha.
Synd bara att avsnitten är så korta.
Andra program/serier jag tycker om är;
♥ The hills
♥ Two and a half men
♥ One tree hill






PAULINA, BABAK, KIAN OCH PARICA ♥




SØNDAG

God kvæll på er! Jag sitter vid en dansk dator så det blir lite konstigt hær. Jag och Alex ær nu i Malmø. Vi har det jættemysigt hær nere. Det ær ingen snø hær nere så jag har mina nya skor på mig. Kænns underbart! Vi har gått på Stan och handlat lite. Vi ska nog gå lite mer imorgon innan vi åker tillbaka till Tingsryd. Jag ska førsøka fixa praktikplats imorgon också. Sen på Tisdag åker vi hem till Katrineholm igen. Mitt lov har børjat nu och det kænns ju kalas såklart.

Ikvæll ær det solsidan som gæller! ♥


ALLA BLOGGAR JAG LÄSER

Jag har tänkt på en sak länge nu.. Jag funderar på att skriva ut varenda blogg jag läser, alltså verkligen alla. Det skulle vara kul om andra gjorde det också. För folk som läser min blogg kanske inte har någon aning om att jag läser den personens blogg också..
http://emmawaalderlo.blogg.se/
http://johanssonsabina.blogg.se/
http://emelieeea.blogg.se/
http://majakaarlsson.blogg.se/
http://hjijan.blogg.se/
http://hannabrostrom.blogg.se/
http://eseger.blogg.se/
http://sabiness.blogg.se/
http://saraaeklunds.blogg.se/
http://natachapeyre.nu/
http://www.bloglovin.com/blog/1982925/tulin-gulzen
http://sofieebredell.blogg.se/
http://viem.blogg.se/
http://tildaforsgren.se/
http://juliakraantz.blogg.se/
http://lillix.blogg.se/
http://ceciliaaolsson.blogg.se/
http://matildadao.blogg.se/
http://www.johannaalouise.blogspot.com/
http://dollyblond.se/
http://www.desireenilsson.se/
http://paow.se/
http://www.kissies.se/
http://johannajohnsson.blogg.se/
http://www.mollyrustas.devote.se/
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
http://gynning.net/
http://www.finest.se/milady
http://missbruce.devote.se/
http://jessicawahlberg.blogg.se/
http://wahlbergstephanie.blogg.se/
http://lizplace.blogg.se/
http://fridaajt.blogg.se/
Det finns såklart fler jag kollar in lite då och då.
Men det här är dom jag läser dagligen.

FRAMME I TINGSRYD

Hej mina vänner! Nu har jag kommit fram till Tingsryd. Fast jag har varit här en bra stund. Direkt när Adam och Alex hade hämtat upp mig i Växjö åkte vi och handlade mat. Så nu har vi precis smällt i oss Ugnspotatis, Oxfilé och massa sallad, Mumma! Ikväll ska vi bara ta det lugnt framför Tv'n. Jag saknar mina vänner redan. Vill vara med dom i helgen också jue. Men men, jag får se till att ha skojsigt med min pojkis istället. :) Imorgon bär det av till Malmö. Jag och Alex ska gå på Stan där, hoppas jag hittar lite fina saker. Känner mig otroligt shoppingsugen. Det är så otroligt fint i Malmö också. Så detta ska bli jättekul. Jag kommer nog hem till Måndag eller Tisdag skulle jag tro.
PUSS S

♥ SAKNAR MIN ÄLSKLING ♥



God morgon. Sitter här hemma i min morgonrock och har precis ätit upp min gröt, mums!
Jag åker ner till Alex med 13.00 tåget. Det är helt sjukt hur mycket jag saknar han nu.
Jag ska pussa på han hela kvällen.


23 – EN LÅT SOM FÅR MIG ATT GRÅTA.

♥ Evanescence - My Immortal
♥ Celin Dion - My heart will go on
♥ Eva Cassidy -  Fields of gold

Dom här tre låtarna skulle jag kunna gråta till i veckor.
Så himla fina. ♥


22 – MIN REAKTION NÄR JAG SER MIG SJÄLV I SPEGELN.

Min reaktion är nog inte den bästa. Jag är verkligen inte en av dom som kollar sig i spegeln och säger; Fy fan vad snygg jag är!
Klart jag kan tycka att jag ser bättre ut en viss dag än en annan dag, absolut. Men nej, min reaktion när jag ser mig själv är inte på topp.


BILDER FRÅN BRANÄS









TORSDAG

God kväll på er. Förlåt för att jag inte har skrivit någonting. Men jag har inte suttit vid datan på evigheter, och det har faktiskt varit ganska skönt också. Jag hade det jättebra i Branäs, supermysigt. Vi har åkt skidor, varit på after ski, ätit gott och bara haft det jätteskönt. Igår när jag kom hem var det bara att ta in all packning och börja packa ihop igen för Jennika och Emelie hämtade mig hos Alex. Så jag fixade mig hos Emelie innan det var dags för Harrys. Jag hade det riktigt trevligt igår kväll. Dansade järnet och hade det jätteskoj. Idag har jag degat typ hela dagen i soffan, har inte varit såhär bakis på länge.. Vid 15.00 mötte jag upp Hannah. Vi gick och köpte hårfärg till Hannah, sen gick vi hem till mig och satte igång. Håret blev mycket ljusare på henne, men det behövs lite fler slingor.

Imorgon bär det av ner till Alex, han är nere i Tingsryd. Så han möter upp mig i Växjö när jag kommer med tåget. Då ska vi gå ut och käka och kolla lite på stan. Sen åker vi hem till hans Pappa. Sen på Lördag bär det av till Malmö, till Paulina, Babak, Kian och Parica. Jag ville egentligen vara hemma denna helg, vara med vänner och så. Men jag längtar något otroligt efter Alex. Vill träffa han nu. Men nu ska jag gå ut och röka. Hannah tjatar!!

PUSS S  ♥

GODNATT FISUNGAR ♥

Ligger i sängen nu hemma hos Pappa och ska snart sova. Vi åker imorgon bitti vid 05.00. Det ska bli så himlans skönt att få komma bort lite. Även fast det bara är tre dagar.

Idag var jag ju som sagt på min lillebrors innebandymatch. Dom vann med 10-3, duktigt. Sen efteråt körde vi en bowlingrunda, sen åt vi där också. Riktigt trevligt hade vi det. Sen när jag kom hem till Alex kollade vi på Solsidan och myste. Sen pussade vi varandra hejdå innan Louise hämtade mig. Jag var tvungen att åka hem till Mamma också och krama om henne lite också.. Herregud jag ska bara vara borta tre dagar? haha. Men men, jag är ju lite så! Men nu ska jag sova. Kommer att ta massa bilder i Branäs. Sen kommer jag att blogga också.
Godnatt fisungar. ♥

RSS 2.0