FOTBOLLSMÖTE

Igår var första dagen i Skolan. Var kul att träffa tjejerna igen. Igår kväll vid halv 7 tiden kom Emelie och hämtade mig, sen åkte vi och hämta upp Haza för att sedan åka till Ekbacken på fotbollsmöte. Vi var 17 tjejer som dök upp. Vi bestämde oss för att redan köra en träning imorgon. Så imorgon ska jag vara vid järvenhallen klockan 19.00. Jag får se vart detta leder för min del. Jag har ingen aning om hur jag gör. Jag har inte spelar på ca 3 4 år men jag brinner verkligen för det och saknar det varje dag.. Sen får jag helt enkelt se ifall just detta är något för mig. Men jag testar imorgon och kanske någon mer gång iallafall. Idag var jag inte i skolan, för jag skulle fixa lite saker. Ikväll ska jag sola. Jag är så sjukt blek så det inte är sant, så det ska jag ändra på.


MIN HELG I ORSA

I fredags åkte vi till mormor och morfar, där alla skulle samlas innan skulle åka.. Ingen visste vart vi skulle, förutom morfar och min moster Helen. Sen kom det en stor buss som vi alla 17 personer skulle åka i. Vi åkte och åkte, och Morfar sa ingenting, haha! Sen kom vi till Dalarna där vi skulle stanna och äta. Men då hade jag mina aningar om Orsa, där vi alla var för ca 5 år sen och åkte skidor. Sen åkte vi vidare och vi åker mot Orsa! Då sa äntligen Morfar att vi skulle åka till Orsa Grönklitt, där vi hade varit. Sen kom vi fram till stugan och vi gick in och det såg exakt likadant ut. Det är verkligen en fet stuga med hur många bäddar som helst, bastu, jacuzzi och allt möjligt. Så vi har haft det jättemysigt där. Vi har ätit god mat, varit i ett tomteland och igår kväll när vi satt och åt började vi se stora vita flingor utanför fönstret. Det snöade hela kvällen och det blev helt vitt på marken. Men det var helt borta imorse när vi vaknade, då det spöregnade istället. Så nu sitter vi i bussen påväg hem. Det ska bli skönt att komma hem. Jag ska bara ta det lugnt hela kvällen med Alex, jag ska träffa Emma en sväng också. Jag måste fixa massor till imorgon också, då jag ska tillbaka till skolan efter 4 veckors praktik och 1 veckas lov. Ska bli skönt att träffa mina älsklingar i klassen. Saknar dom så sjukt mycket!

Kan inte lägga upp bilder, så det får bli senare


I BILEN PÅVÄG HEM

Sitter just nu i bilen och är påväg hem till Katrineholm med Alex. Vi ska stanna till i Norrköping en liten sväng sen och kolla lite. Jag måste ha nya jeans. Imorgon vid 08.30 ska hela släkten på mammas sida vara hos mormor och morfar. Vi ska åka bort över helgen. Ingen vet vart vi ska.. Det är bara Morfar och min moster Helen som vet. Haha, jag undrar verkligen vad fan dom har hittat på. Vi ska ju åka bort eftersom att Mormor fyller 60 år. Men jag hoppas verkligen att det blir något roligt vi gör. Så ikväll ska jag mysa med Alex, jag hinner inte träffa mina babes heller, eftersom jag lär komma hem sent idag. Så det är lite tråkigt..


TRAV

God morgon! I måndags kväll åkte vi till Kalmartravet för att kolla in Åtting som sprang! Han hade 21 gånger på att vinna.. Jag la 100 kronor på han, och han vann. :) så jag blev över 2000 kronor rikare, wihoo! Sen satte Alex, Adam och Lars Åke V65 och vann pengar också! Så alla var jätteglada.

Igår åkte vi till Malmö för att kolla in Lars Åkes andra häst.. Tyvärr gick det inte lika bra för den.. Men jag har gått plus 3000 kronor, så jag är nöjd! Det är riktigt trevligt att gå på trav faktiskt!


BÄST JUST NU I MINA ÖRON

James Morrison - I won't let you go. Denna låt har jag lyssnat jättemycket på, dom två senaste dagarna. Den är så otroligt fin.


UTSLÄNGD FRÅN HARRYS?

God kväll på er! Igår var vi massor av tjejer hemma hos Mig och Louise. Vi drack och hade det jättetrevligt. Lite senare drog några utav oss upp till Bullen, där vi var en stund. Sen åkte Jag, Louise och Sissi med Emelie till Värmbol. Sen vidare till Harrys. Jag hade det trevligt på Harrys, träffade skönt folk och dansade. Men efter en stund när jag står ute och ska tända en cigg så kommer vakten till mig och ber mig komma och prata med han. Jag är trevlig och säger absolut och följer med han. Han tar ut mig och stänger "grinden" framför ögonen på mig och säger; Du är för onykter för att vara här?? Whaat tänker jag såklart och frågar; Vad har jag gjort? Nej, du är bara för onykter! Och tyvärr så har om ju den makten att bara kunna göra så utan anledning? Jag har verkligen tänkt hela dagen och frågat mig själv, och andra om jag gjorde någonting dumt eller så?? Nej ingenting. Visst jag var full men inte mycket mer än någon annan? Jag var inte otrevlig mot någon? Jag hade inte någon aggressiv konversation med någon, jag gick inte in i massa folk eller nått.. Jag var precis som alla andra och hade kul? Han lät mig inte ens gå in och hämta min väska? Men jag käftade inte emot. Jag var så trevlig som kunde och höll masken, även om det verkligen kokade i mig så sjukt mycket! Men men.. Som tur är hade jag Emma och Alex som följde med mig ut. Så himla söta. Sen drog Jag, Alex, Emma och Martin till Mc donalds och köpte mat.

Idag när jag vaknade hittade jag inte mitt visakort någonstans. Letade precis överallt.. Jag kommer ihåg att jag hade det på Mc så jag hade ju inte tappat det på Harrys! Sen åkte Jag, Louise och Pappa till Farmor för hon fyller år idag. Sen nu ikväll har jag varit med Sabina och Johanna. Vi har chillat och pratat massor om gårdagen, fina tjejer det där! Sen frågade jag Sabina om vi kunde åka till Mc donalds för att bara kolla om mitt kort kanske var där?? Så vi kommer in och direkt säger dom att mitt kort ligger hos dom! Hur glad blev inte jag då? Så jävla skönt!
Tagit bilderna från Sabina!

JENNIKA

Har inte haft kontakt med omvärlden på två dagar nu typ! Sen pang! Vad en liten konversation kan göra. Log framför datan hela tiden när jag chattade med Jennika. Hon fick mig på bra humör!

Jag saknar henne varje dag, tänker på henne varje dag! Jag kan till och med bli irriterad ibland för att hon inte är här när jag vill ha henne och behöver henne som mest!

Jag älskar dig Jennika!


♥ LOUIS VUITTON ♥ GE MIG ♥

In Love ♥

SEX AND THE CITY - BACK UP

I Lördags var Jag, Emma och Sabina hemma hos Emelie och åt tacos. Efter en stund kom Johanna också, som har varit borta i Spanien i en vecka. Vi pratade om allt möjligt och hade det jättemysigt.
I Söndags kom Pappa och Tom och hämtade mig och Louise. Vi åkte hem till Pappa på en Farsdag fika. Efter det åkte vi hem till Farfar en sväng, så Pappa fick gratta honom. Sen åkte vi tillbaka hem till Pappa, då klippte jag honom.
Lite senare skjutsade Louise tillbaka mig till Stan.


Satt uppe nästan hela natten och kollade på Sex and the city. Serien känns typ som en slags back up. Svårt att förklara, men man får svar på saker man funderar över eller försöker överväga.. Tror nog Sex and the city fans kan förstå mig lite om hur jag menar..

Jaja, har levt lite i min egna bubbla och mina egna tankar känns det som.. Känns som jag kommer att behöva mycket av sånna dagar framöver. Krävs tid att hitta svar och beslut på viktiga saker.



NYTT TILL IPHONEN


SMINKPENSLAR

Detta fick jag hem på posten igår. Skönt med nya penslar.

LITE UPDATE FRÅN VECKAN

I Onsdags åkte vi hem till Katrineholm. Hela dagen var jag med Emma, Jag färgade hennes hår. Vid halv 6 gick vi ner till C&L och fikade med Sabina och Emelie. Efter det gick jag och Emma hem till Matilda och tog det lugnt med henne en stund.

Igår vid 12 kom Hannah och hennes Pappa och hämtade mig. Vi åkte till Baggetorp och jag klippte han innan han skulle iväg till jobbet. Sen lagade jag och Hannah mat, blev klyftpotatis, kyckling,vitlöksbröd och sås. Sen klippte jag Jacob också. När jag kom in till Stan igen gick jag och Alex hem till mig och åt med Mamma. Var skönt att träfa mamma, krama om henne!

Idag ska jag ut med Sabina, Emma och Emelie Sterner. Jag börjar bli riktigt taggad så jag hoppas att det blir grymt.
Bild på mig och Johanna. miss you! ♥

SORRY

Förlåt för att jag inte bloggar.
Men imorgon kommer jag att lägga upp en del inlägg .
PUSS S ♥

KOMMER ALLTID SE MIG SOM DET

Kollade på fotbollsgalan förut, Herregud vad jag saknar fotbollen. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på fotboll. Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på alla mål jag gjort, alla priser, alla matcher, mina lagkamrater, mina föräldrars stolthet över mig, mina tränare.. Ja allt! Ca 9 10 års spelande är något man sent glömmer.. Jag ångrar varje dag att jag slutade spela. Men jag vill inte spela med ett damlag, nej det vill jag faktiskt inte. Men jag kommer faktiskt alltid se mig själv som en fotbollsspelare. Men något jag funderar över, och har gjort länge, det är att bli tränare en vacker dag kanske. Det skulle vara riktigt roligt!


12.26

Har inte skrivit på ett tag nu.. Vi har inte gjort speciellt mycket här nere. Vi var som sagt i Kalmar i Fredags. Hästen vann inte denna gången heller. Men jag har gått plus på kuppen iallafall. Igår tog vi det lugnt, kollade film och åt god mat. Nu längtar jag hem till Katrineholm.


RSS 2.0