SUSSELISUSSA

toodeluuu! Nu ligger jag i sängen, min kropp är helt slut. Så skönt att måndagen och Tisdagen är över. Nu är det bara frisördagarna kvar, sen lov. Men det känns som att ja nyss hade lov, tiden går så otroligt fort nu. Sen går jag bara några veckor till efter påsklovet, sen har vi praktik. Sen när vi kommer tillbaka går vi bara en vecka, sen sommarlov!:) Men nu ska ja sätta på en bra film och sussa. Lägger ut några bilder som ja vill fylla ut i min säng.

PUSS S
































YOU'RE JUST TOO GOOD TO BE TRUE HONEY

Hellu! Kom precis hem från skolan. Dagen började med att jag Ställde klockan på 05.00, men försov mig till 05.45. Men jag skulle ju hinna endå, eftersom att tåget gick klockan 07.00. Gick till tåget, sen var inte emma där. så ja sprang runt där och leta efter henne. Men sen kom Emma seger. Då frågade ja henne vart Emma var, då sa hon att hon hade åkt med 7 tåget. Och jag fattade såklart ingenting, eftersom ja trodde jag stod vid 7 tåget. Men nej då. Klockan var alltså 08.00! :( Hade glömt ställt fram Alexanders hemtelefon igår, det var den ja ställde klockan på. Men men, jag kom iallafall till skolan! :) Efter skolan så gick jag, Ewelina och Johanna på stan, ja va tvungen att köpa solbrillor, blev ett par pilotbrillor från hm. Sen fick ja med mig en jättefin tröja också. Imorgon är det nationella i engelska, superkul.. Men nu ska jag iallafall laga mat, är jättehungrig. Lägger in en bild på solglasögonen, men tröjan lägger ja in senare.

PUSS S♥


GOD MORGON

Godmorgon! Vaknade inte lika tidigt idag som igår. Idag gick jag upp klockan 10. Diskade undan och plockade lite sen igår. Igår var ju Emma & Emelie här. Vi åt lövbiff och pommes med sås och sallad. Otroligt gott. Vi pratade massa. Det var en otroligt seg kväll, vi vart jättetrötta, jag slocknade en stund och pratade i sömnen, haha! Men det vart en lång kväll iallafall. Idag ska jag klippa och färga håret på mammas jobbarkompis Ann. Senare ska jag nog bara vara hemma hos Alexander och ta det lugnt, skönt. Idag kommer mamma hem från stockholm också. Ringde henne nyss och hon hade haft det jättetrevligt där uppe. Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Skriver mer ikväll.
PUSS S  ♥



TONIGHT

Kvällen består utav fint sällskap! Emelie & Emma kommer till mig ikväll. :)

PUSS S ♥




I REALLY ADORE YOU

Godmorgon! Idag vaknade jag halv 6. Somnade jättetidigt igår, var helt slut. Hela min förmiddag ska bestå utav städning känner jag, är jättesugen på att städa. Sen ska jag nog plugga lite tror jag också..  Jag vet inte alls vad som händer ikväll, vill inte ha en slappkväll, idag igen. Men nu ska ja gå och städa här hemma iallafall!

PUSS S ♥





<3

hejsan! Veckan har gått fort. Har haft mycket saker att lämna in i skolan, men det har gått himla bra:) Idag så mötte hannah mig och emma när vi kom med tåget. Vi gick på stan en stund. Fick med mig en jättefin vit blus hem, jättefin till sommaren, muums! Sen en svart klämma också.  Ikväll ska jag vara hemma och göra en fin och god middag till alexander. Mamma är borta hela helgen, hon är i stockholm hos sin kära vän Karin. Kommer sakna henne, har varit med henne och Louise hela veckan. Det har varit jättemysigt. Imorgon får jag se vad som händer. Men kanske skriver ikväll eller imorgon.

PUSS S


PLUGG

Kom precis hem från skolan. Mamma mötte upp mig vid tåget. Påväg hem ser jag & mamma en alkis som ramlar ihop. Min mamma och en annan går fram till han och undrar hur han mår. Jag såg att han hade massa flaskor i hans väska och han var helt borta. Mamma stod där hur länge som helst och ringde ambulansen, eftersom han hade diabetes, astma och Kol.. Jag gick hem i förväg när jag såg ambulansen. Stackars gubbe egentligen, han var runt 60 år. Idag har det varit rätt okej i skolan, det har varit jättefint väder, men jag tycker att det har varit otroligt kallt endå. :( Ska lämna in engelskan imorgon så nu ska jag plugga hela kvällen, och tvätta ska jag göra.
PUSS S♥


TJUGOFÖRSTA I TREDJE

hejsan! Sitter i soffan och kollar på The hills. Ska snart hem till mamma och äta fläskfilé. Igår va vi ju som sagt på Rhodos, senare gick vi hem till Emelie. Jag hade roligt, men tiden gick så fort igår. Jag hade tänkt att plugga idag, men jag tror ja skippar det och tar det imorgon istället. Imorgon är det 23 månader för mig och älsklingen, men han åker till malmö, till sin syster, han ska plugga där nere. Lite tråkigt men samtidigt bra för han:)  Denna vecka kommer nog att bestå utav mycket plugg och träning, skönt! Skriver kanske mer ikväll.

PUSS S ♥



GRATULATIONER

Heej! Försov mig till klockan 05.50 idag, tåget gick 06.00! Sen tänkte jag att jag skulle ta 07.00 istället, men nej då, då hittar man såklart inte sitt tågkort.. Jag får verkligen panik när sånt här händer.. Så då fick Emma åka själv idag, förlåt älskling. Emma kommer med tåget runt halv 4. Då ska vi ner på stan en sväng, ett par stycken. Ska fixa lite inför morgondagen, vi ska fira emelie som har fyllt 18 år, stora tjejen. Sen lite senare ska jag åka ut till pappa, vi ska gratta louise ikväll, hon fyllde 19 i onsdags. Så då kommer alla släktingar på pappas sida ikväll, sen imorgon är det bara att åka hem till mamma, för då kommer alla släktingar på hennes sida, och dom ska gratta louise. Sen på kvällen blir det Rhodos, sen vidare till emelie. Blir mycket gratulationer för min del:)
Jag längtar till sommaren, jag kollar hela tiden på massa kläder som ja ska ha i vår och sommar, kan inte bärga mig! Kan den komma nu?! Iallafall att snön ska gå bort så att det blir sådär snustorrt och sol :)
Ska nog kolla på en film nu!
PUSS S♥




 


Bytt Blogg

 Jag bytte till blogg.se istället. Jag hade devote förut men det orkade ja inte ha. Som sagt, jag har skaffat blogg nu, just för att ja känner att jag vill fördriva min tid till lite annat. Men men, Idag har jag varit nere på stan med Emma en snabbis. Och just nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Ikväll kanske ja ska träna, får se! Har en sådan fruktansvärd träningsverk i ljumskarna. Sen ikväll ska jag hem till mamma & Louise, vi ska äta gott och ha det mysigt. Imorgon fyller Louise 19 år. Så det blir frukost på sängen för hennes del. Ska fixa till den här bloggen lite tänkte ja kanske. Bloggar nog mer sen, har endå ingenting bättre för mig just nu.


Puss s

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0