HELGEN I MALMÖ

Nu har vi precis kommit fram till Tingsryd, jag är helt slut. Det känns som att klockan typ är tio och att jag skulle kunna gå och lägga mig vilken sekund som helst. Men helgen har varit jätte trevlig. Jag kom fram vid åtta i fredags, då mötte Alex mig vid stationen, sen tog vi en taxi hem till Paulina och Babak. Vi satt där en stund och pratade och hade det mysigt. Vid elva tiden drog jag och Alex till hotellet och sov där. På lördagen gick vi upp och åt hotellfrukost, hur gott som helst. Sen gick vi vidare till nästa hotell som vi skulle sova på, Scandic. Då mötte vi upp alla andra, dvs Alex pappa och syster osv.. Sen bytte vi om och lite så. Sen gick vi vidare till restaurangen där lilla Parica skulle firas. Dom bjöd på en jättegod buffé. Sen när kalaset var slut gick vi hem till Paulina och Babak och var där hela kvällen. Sen idag har vi åkt en ganska lång biltur och jag är helt slut. Jag tog tyvärr inga bilder, jag glömde kameran på hotellet igår, jättetråkigt. Jag och Alex funderar på att kanske åka in till Växjö sen och titta på Saw 3D, men jag vet inte om jag orkar vänta till halv tio.

PUSS S  ♥


PRESENT


Den här söta nallen ska jag och Alex ge till Parica imorgon.


PÅVÄG NER TILL MALMÖ

Imorse ringde jag Zara på drottning gatan och kollade om dom hade fått in skorna ännu, men det hade dom inte. Så jag ringde Zara vid Sturegallerian och kollade, och där fanns dom. Jag vart så himla glad. Så jag tog tåget vid 12.17 till Stockholm för att jag skulle springa och köpa dom. Jag tog inte med mig conversen eftersom att jag skulle köpa stövlarna, och ha på mig dom tänkte jag. Så jag tog mina svarta ( som gör så himla ont efter ett tag ). Skulle jag ha gjort så? Nej! När jag väl var framme vid Zara så fanns dom där, jag testade skorna och jag fick inte på mig dom, jag har så jävla stora vader, gissa om jag vart förbannad! Och jag kan ju inte ta en större storlek heller för då blir dom ju för stora där man har själva fötterna. Fy fan, jag har suttit på T-centralen och nästan börjat tjuta alltså. Men nu sitter jag på tåget iallafall och jag funderar på att hoppa av i nästa station och gå till Malmö, så kanske det rasar 10 kilo på mina ben.


LITE LEDSEN I ÖGAT JUST NU

Jag tittade på reprisen nyss på Paradise Hotel, eftersom jag kom hem senare än halv åtta idag. Så jag måste bara skriva att jag är så otroligt jävla ledsen över att Leonardo åkte idag. Fy fan vilket jävla skämt!

-

Nu har jag precis kommit hem från Kalaset, det var jättetrevligt. Jag ska snart sätta mig och skriva det sista på romarriket och skicka in det. Ska bli så otroligt skönt. Imorgon går tåget ca 15.20 från Stockholm. Det är direkttåg så det blir inte ett enda byte, det blir skönt. Nu ska jag ta och ringa min kära pojkvän. 

PUSS S   ♥


GOD MORGON ALLA FINA

God morgon finingar! Idag är jag hemma från skolan också, ska till um idag. Senare idag ska jag till min Kusin, Andreas. Han fyller 16 år idag. Så då blir det att äta gott med min underbara släkt. Efter det ska jag hem och packa tills imorgon. Jag åker nog från stockholm imorgon, efter skolan. Jag måste titta lite på stan imorgon också, om skorna har kommit in på Zara än och lite så. Sen åker jag nog runt fyra från Stockholm till Malmö, tog ungefär 4 timmar såg jag, fan för att få sitta på ett tåg själv, det är fan inte kul alltså. Men nu ska jag gå och stoppa i mig något i magen.
PUSS S  ♥

  
Kortet som jag har gjort, som jag ska ge till Parica.


NYTT



27 OKTOBER

hejsan alla! Nu har jag inte skrivit här på ett tag, men nu tänkte jag faktiskt ta tag i det. I måndags var det första dagen på tre veckor i skolan. Det var otroligt skönt att få träffa alla mina godingar i skolan. I tisdags hade vi smink och då fick vi lära oss sminka masker, var sjukt kul. I veckan har jag myst med mamma och Louise, vi har kollat på filmer och bakat och bara myst. Har sovit hemma sen i lördags, eftersom att Alex är nere i Malmö, saknar han så. Men på Fredag drar jag själv ner dit för att fira lilla Parica, så då får jag träffa Alex igen. Imorgon ska jag ta och skicka in precis allting inom arbetsmiljön och historian. Nu ska jag bjuda på lite bilder sen i tisdags. PUSS S  ♥





LÖRDAGEN DEN TJUGOTREDJE I TIONDE

God morgon. Igår så gick jag och och Alex och åt på Statt, tog en varsin plankstek, så jädrans gott. Vi hann inte titta på bio, det blev så ont om tid. Så vi gick och hyrde Robin Hood istället och myste framför tv'n, jättemysigt hade vi igår. Idag åker han ner till sin pappa, och jag kommer inte att få träffa han förens på fredag, för då sätter jag mig på ett tåg ner till malmö där han befinner sig då, vi ska fira hans systers barn, Parica. Sen har vi ju lov en vecka också, fan så skönt. Nu är jag snart klar med inlämningsuppgiften, har bara en fråga kvar. Idag får jag se vad jag ska hitta på, ska iallafall hem till mamma och äta och så med henne och Louise, sen får vi se om jag kanske träffar Hannah och Maja ikväll, om dom ungsuddarna vill leka lite med mig ikväll kanske, hoppas det.

Ringde NK i Göteborg igår, goose jackorna är slut där om dom kommer inte att få in några nya. Sen ringde jag NK i Stockholm igen för att se om jackan som jag vill ha kanske hade kommit in, ( även fast hon sa att dom inte skulle få in den i år förra gången jag ringde.) Där var jackorna också slut men dom skulle få in fler nästa vecka trodde hon, men hon visste inte säkert. Jag måste ju köpa en jacka nu, det har ju redan kommit snö? Jag vet inte hur jag ska göra alltså. Funderar på att sticka till Thailand över hela vintern och skita i den där jävla jackan, sen kommer jag hem till Vår, perfekt. Men nu ska jag iallafall sätta mig och svara på den sista frågan.

PUSS S  ♥


-




TVÅ OCH ETT HALVT ÅR MED MIN ÄLSKLING

Imorse när jag gick ut höll jag på att dö av att det var snö ute, fy fan! haha. Jag började vid tio tiden och slutade vid ett idag, skönt. När jag kom hem tog jag det ganska lugnt en stund, sen gick jag och mötte Maja och Hannah på en cigg. Louise kom hit vid halv fyra, jag fixade hennes hår och sminkade henne. Nu har hon precis gått härifrån och jag sitter och andas ut lite i soffan. Jag ska nog börja fixa mig själv lite snart för jag och Alex ska ut och äta ikväll och kanske kolla på bio, eftersom vi har två och ett halvt år idag. Det ska bli jättemysigt. Ha det fint så hörs vi.

PUSS S   ♥


PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG

God kväll! Idag började jag klockan 10.00. Jag känner mig helt färdig, orkar ingenting känns det som. När jag hade slutat drog jag och mamma hem till Ann och Håkan, jag klippte Ann. Sen kom Alex och hämtade mig och nu sitter jag hemma hos Alex och ska plugga igen.. Jag orkar verkligen inte, men det måste göras. Imorgon börjar jag 10.00 igen, men jag ska fråga om jag kan få gå hem tidigt, måste plugga imorgon på dagen också. Sen på kvällen ska nog jag och Alex ut och äta och kolla på bio. Men nu måste jag ta och läsa det där förbaskade häftet. Ha det fint.

PUSS S  ♥

GOD NATT ALLA FINA

Nu ska jag lägga mig i sängen med min Älskling och kolla på Välkommen Åter. God natt 
 
PUSS S  ♥


Jag älskar dig


PLUGG DAG?

God morgon. Gick upp för en halvtimma sedan, börjar klockan 10.00 idag. Sen slutar jag vid 12.00, hur skönt som helst. Igår så åt Jag, Maja, Hannah och Emma på coffee lounge, jättetrevligt. Efter det gick jag hem till mamma och myste lite med henne. Idag ska jag nog ta en pluggdag, behöver verkligen det. Jag känner mig ganska taggad just nu till det också faktiskt, men det kan ju ändras.. Men nu ska jag fixa lite, ha det fint.

PUSS S  ♥



Bild på Sabine och Ewelina
Saknar er

-

God eftermiddag. Kom hem från praktiken för en timme sen, och nu sitter jag i soffan helt slut. Ska nog gå ut och gå sen, det var så himla skönt igår så. Måste också sätta igång med en uppgift som ska vara klar nästa vecka, det är ett ganska stort arbete så det kanske är dags att sätta fart. Den här dimrosa tröjan fick jag med mig hem också.


 

RSS 2.0