VÄSTERVIK

God morgon! Idag vaknade jag helt perfekt. Vid 09.30. Inte för tidigt och inte för sent. Igår åkte ju jag och Louise ut till Hävla. Vi solade, badade, gick och köpte glass och bara hade det supertrevligt hela dagen med killarna. Sen igår kväll kom Alex och hämtade mig. Vi tog det lugnt hela kvällen och kollade på film. Idag ska jag nog vara med Alex hela dagen. Jag måste gå ner på stan en sväng också. Sen ikväll kanske jag träffar tjejerna. Sabina sover över hos mig inatt för imorgon bär det av till Västervik. Det är exakt 4 år sen hon åkte med mig och min familj ner dit sist. Vi blir bara kvar till Lördag men det ska bli kul endå. Det sura är att det ska regna Fredag och Lördag men det är ju bara att hålla tummarna till det motsatta. PUSS S ♥



Två härliga bilder från igår.


Bild från när vi precis hade kommit hem från Västervik 2007.

GOD NATT

Ligger just nu i sängen och ska sova. Jag ska upp klockan halv 7 imorgon bitti. Jag och Louise ska åka ut till Hävla och vara barnvakt åt våra tre kusiner, Linus, Albin och Hampus. Vi ska busa, sola och bada hela dagen. Så det ska bli jättemysigt! Imorgon kväll vet jag inte vad jag ska göra. Alex kommer hem imorgon tror jag så det blir nog att tillbringa lite tid med honom. Sen på Fredag tar jag mitt pick och pack och drar ner till Västervik.. Men berättar mer om det imorgon. God Natt på er snyggingar.

DOM SENASTE DAGARNA

God eftermiddag på er! Jag har inte skrivit så mycket då. Men i Söndags var jag ju ute och gratta min kusin Elvira som fyllde 13 år. Sen åkte vi hem till pappa och åt och hade det trevligt. Sen klippte jag pappa också. Sen igår så åkte Jag, tom och Louise till Eskilstuna för att kolla på högtalare till bilen och lite sånt. När vi kom hem åkte Jag, Mamma och louise till Henrik som också fyllde år i Söndags. vi blev bjudna på god mat och god efterrätt. Sen klippte jag mina kusiner Alva och Andreas också. Sen på kvällen igår var jag med Sabina. Vi kollade på Johan Falk och myste. Idag har jag träffat Emma, Hannah och Matilda en stund. Vi åkte ner till Djulö och fikade hos Maja. Så otroligt varmt det är nu alltså. Lökar fan sönder! Men det är bara att njuta så länge det går. Ikväll åker nog jag och Louise ut till Pappa. Jag ska måla lite på huset tror jag.
Jag har shoppat otroligt mycket nu på sista tiden också. Jag ska lägga upp allt väldigt snart. PUSS S ♥




SÖNDAG

Sitter just nu hemma hos Mamma. Jag ska snart åka ut till min kusin Elvira som fyller år idag. Alex åkte till Polen idag och han kommer hem igen på Tisdag. Han skulle följa med sin pappa och kolla in något företag. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt eller så kanske jag hör av mig till tjejerna och kollar in vad dom ska göra, får se. Men nu ska jag åka. PUSS S ♥

MIN MIDSOMMAR

God morgon! Min midsommar var jättetrevlig. Det började med att vi var massa tjejer hemma hos Emma Seger. Vi grillade spett och åt färsk potatis. Till efterrätt fick vi spett med melon och jordgubbar doppade i choklad. Vi spelade spel och hade det jättetrevligt. Sen tog vi en taxi några stycken till Laggarhult. Jag och Emma drog hem till Jennika där dom andra tjejerna var. Vi sjöng och dansade för fulla muggar. Sen när klockan var runt 2 kom Louise och hämtade mig och Emma. Vi åkte ner till Stan och åt. Sen kom jag inte hem fören vid halv fyra, fyra. Så jag hade en lyckad Midsommar.
Tyvärr tog jag inga bilder hemma hos Jennika. Jag tog bara massa kort med alla andras kameror där. Så det kanske dyker upp fler bilder under veckan om jag får tag på några. :)

♥ GLAD MIDSOMMAR ♥

Hej på er alla glada! Jag var precis på Stan med Emma. Jag är så himla ledsen över att jag verkligen inte har någonting att ha på mig. Jag fick med mig en klänning i sista sekund från b.young, men jag vill nog inte ha den på mig?! Alltså jag vet inte. Fasiken alltså. Men jag hoppas att jag får en himla trevlig midsommar med skönt folk iallafall. Nu ska jag snart springa ner till Annas gröna rum och hämta min midsommarkrans, jag hoppas att dom har gjort den fin. Men nu ska jag börja fixa lite här. Jag hoppas ni alla får en grym Midsommar! PUSS S

HEMMA I KATRINEHOLM


Nu har jag kommit hem till Katrineholm. Sitter hemma hos Mamma just nu. Har myst med henne och Louise en stund nu och
pratat en massa. Det är skönt att vara hemma faktiskt. Men jag har fortfarande världens ångest över imorgon och vad jag ska ha på mig. Måste man ha klänning? Klart man inte måste, det vet ju jag också.. Men vill jag ha klänning? Ja det vill jag. Eller? Faan då! Jag vet inte alltså. Neh jag får se helt enkelt hur det blir. Men jag kommer absolut inte kunna sova i första taget. Ingenting är väl öppet imorgon heller kan jag tänka mig?! ååh, jag blir så trött!





SAARA LACKAR SERIÖST UR

Nu har Saara verkligen damp! Nu har vi varit i Växjö. Jag har fan inte hittat någonting. Jag gick i alla affärer va fan. Det var rea överallt, i alla affärer! Och jag hittar ingenting? JAG? Största rea människan ever! Eller okej, jag hittade lite men ingenting jag kan ha på mig imorgon. Jag hittar aldrig någon klänning. :( jag har hittat några på Nelly men dom hinner ju aldrig komma hem.. Jag börjar snart gråta, helt seriöst! Men det är bara att tänka på de fattiga i Afrika så blir jag nog mer tacksam! Kanske. Alla andra verkar ha så mycket lättare i att hitta fina saker att ha på sig känns det som. Men jag hittar aldrig något. Ååhhh! Aja. Nu är vi iallafall påväg hem, äntligen! Jag ser fram emot imorgon som tusan faktiskt. Hoppas på bra väder bara. HEJ!

I BILEN

Sitter i bilen just nu påväg tillbaka till Tingsryd. Vi stannade bara en natt i sommarstugan. Vi hade det jättemysigt igår. Vi hämtade upp Alex och Adams farmor i Mönsterås. Sen åkte vi och handlade massa mat och godis. Sen åkte vi till Oknö, till deras sommarstuga. Jag gjorde iordning färskt potatis, pepparbiff. Sparris inlindat i bacon och massa grönsaker. Det blev hur gott som helst! Sen satt vi ute och pratade. Deras farmor är verkligen supersöt. Hon är 93 år och jättepigg för att vara så gammal. Sen vid halv 9 tiden skjutsade vi tillbaka henne. På kvällen sen spelade vi Kubb och kollade på film. Sen somnade vi gott. Idag ska vi nog bara ta det lugnt. Vi åker hem imorgon. Vi ska försöka stanna i Växjö och gå på stan. Jag behöver verkligen någonting att ha på mig till Fredag. Jag vill ha någon fin sommarklänning. Men får se hur det blir. Jag längtar hem något otroligt nu faktiskt. Det ska bli så himla kul att komma hem och fira midsommar och ha det trevligt. Ska krama om min älskade mamma massor också!

STANNAR TILL TORSDAG

Det blir att stanna kvar här till på Torsdag nu iallafall. Eller vi åker imorgon till Mönsterås, Oknö. Jag kommer att tjäna himla bra pengar nu två dagar framöver genom att inte göra ett smack typ, haha! Så man kan ju inte tacka nej precis. Sen blir det att komma hem och ösa och ha det riktigt trevligt på Midsommar! Juste.. Jag satte tio kronor häromdagen på en häst som hade 30 gånger i odds och vann 300 spänn. Smack! ( förlåt Maja ) haha!

TRÅKIGT VÄDER

Sitter just nu nere i Tingsryd. Jag vet inte riktigt när vi åker hem till Katrineholm igen men det blir iallafall senast på Torsdag. Jag och Alex sitter och planerar vad vi ska göra idag. Det är ju inte så bra väder så någonting utomhus kan man ju inte göra. Så jävla tråkigt det är med vädret nu. Det ser ju ut som att det aldrig ska bli bättre.. Jag åker tyvärr inte till Stockholm nu på Onsdag. Jag känner att jag vill ha mer pengar och att det ska vara fina väder när jag åker. Idag ska Elizabeth skicka min tröja som hon sprang och köpte åt mig. Så jag lär ha den hemma hos mig senast på Onsdag. PUSS S

LÖRDAG

Sitter just nu hemma hos Alex mamma. Vi kom hit vid halv fem tiden. Hon har bjudit oss på jättegod mat och dessert. Vi får se ifall vi kanske sover kvar här eller om vi åker snart till Tingsryd. Vi får se. Jag saknar redan mina babes där hemma faktiskt. Men nu ska jag kanske vara lite social. PUSS S

FÖDELSEDAGSFIRANDE

God morgon!
Jag hade en supertrevlig kväll igår. Det blev finare väder under kvällen och det var himla skönt. Vi åt grillad fläskfilé och kycklingfilé med pommes och massa sallad. Och till efterrätt hade Emma gjort en jättegod marängtårta med jordgubbar. Vid halv elva åkte vi in till Stan. Vi drog till Harrys och där var det typ tomt när vi kom. Men sen rullade det in lite mer folk och jag hade det riktigt trevligt inne på Harrys också. Sen köpte Alex och jag pizza med oss hem och åt. Jag hoppas att Emma fick en bra kväll iallafall med oss. Idag åker vi ner till Tingsryd igen. Jag vet faktiskt inte när vi kommer hem därifrån. Det visar sig.
Bilderna vart tyvärr ganska suddiga, haha!

FIRA EMMA IKVÄLL

Gick upp supertidigt idag. Jag vet inte varför egentligen för jag har inte gjort någonting vettigt än så länge. Jag klurar lite på vad jag ska ha på mig. Det får väl bli någonting vanligt. Jag har ingenting nytt så.. Det regnar också, jävligt trist. Men vi ska ha riktigt kul endå. Jag och Sabina åker ut med Emma vid fyra tiden sen. Det är inte jättelång tid kvar nu så jag kanske ska börja fixa lite. Nu har jag bestämt mig för vad jag ska ge Emma i födelsedagspresent också. Jag har klurat på detta i någon vecka nu och jag hoppas hon kommer bli nöjd! :) Hoppas ni alla får en grym Fredag! Jag ska försöka ta massor med bilder ikväll också. PUSS S ♥



♥ INTE ALLA SOM HAR EN ÄNGEL TILL KLASSKAMRAT ♥

Nu har jag och Alex kommit hem ifrån Tingsryd. När vi kom till Katrineholm åkte vi hem till Mamma och Louise en liten stund. Sen åkte vi förbi Tulin och hämade pengar. Elizabeth i min klass är så himla snäll. Hon köper två tröjor åt mig och Tulin imorgon på Rean. Jättesnällt verkligen! Hoppas bara att dom finns nu imorgon. Jag får se när jag åker upp. Jag och Emma åker förmodligen upp på Onsdag till tjejerna i Stockholm. Så går vi ut och har lite skoj. Men jag får se hur det blir. Just nu ligger jag i soffan med min älskling och kollar på Kniven mot strupen. Jag ska nog i säng tidigt idag. Jag vill gå upp skapligt imorgon. Imorgon vankas det galej ute i Viala med massa snygga tjejer. Vi ska fira våran älskade Emma! Ser fram emot en toppenkväll. PUSS S ♥

RSS 2.0