BJUDER PÅ LITE FRÅGOR OCH SVAR

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det har jag absolut gjort, massor! Kanske inget speciellt så..

Har du några nyårslöften?
Faktiskt ingenting jag har hunnit tänkt på än. Men jag ska komma på någonting tills imorgon klockan 00.00

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej det blev dom inte.

Vilka länder besökte du?
Jag var fortfarande i Thailand i början på Januari, så Thailand.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Alla datum när något speciellt hände.

Största misstaget?
Jag har nog inte gjort något riktigt stort misstag..

Bästa köpet?
Ojojoj.. Det är en hel del. Kan tyvärr inte komma på det bästa kanske. Men jackan är nog på topp fem iallafall.

Vad spenderade du mest pengar på?
Just nu känns det som solning. Men det är ju faktiskt bara just nu jag har solat som en torsk. Men det är nog kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
I somras hade jag nog ett léende på läpparna ganska ofta.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
we dont speak Americano
Alors on dance.
Waka Waka

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var både gladare och ledsnare detta år.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade gjort mindre, tänkt mindre och brytt mig mindre.

Favoritprogram på TV
Paradie Hotel, lätt

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var ute och åt med tjejerna sen drog vi hem till Alex. Det vart ingen höjdar kväll direkt. Men det är väl bara att hoppas på andra bullar när jag fyller 18. 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Det är nog Leggings och vit tunika. Jag älskar det. Men det kommer nog alltid att vara jag.

Den bästa nya personen du träffade?
Jag måste säga tre personer.
Sara Eklund
Emilia Andersson
Linnea Malm

Vad önskar du ska hända 2011?
Jag vill nog ha ganska mycket ändring i mitt liv, men samtidigt inte. Sen vill jag träna mycket mer. Sen ska jag nog försöka tänkta lite mer på mig själv, om vad som är bäst för mig.


INGEN NYÅRSKLÄNNING?

Jag har inte hittat någon klänning.. Jag var inne i precis alla butiker i hela Norrköping. Jag gick tillbaka säkert 6 gånger till varje butik också.. Jag har verkligen panik, jag vet inte vad jag ska ha på mig. Men jag fick med mig lite annat idag iallafall. Jag orkar inte skriva så mycket mer. Jag känner mig irriterad på jättemycket just nu.. Så vi får höras. Jag skriver nog imorgon också!  Jag lägger upp mina köp som jag har införskaffat mig nu i veckan.










+ ett par skor, en klänning, trosor och armband. Kameran dog så kunde inte ta kort på det.

MYS MED ALEX I NORRKÖPING



God morgon! Vid tolv åker jag och Alex till Norrköping. Jag måste verkligen hitta en klänning nu. Det ska bli jättemysigt att åka med han. Vi ska äta något gott och bara gå runt. Sen åker vi nog hem med halv fem tåget. För jag ska klippa min kusin vid fem halv sex. Sen ikväll åker vi hem till mig. 

PUSS S  ♥




DRAR UT TILL BAGGETORP

God morgon! Förskylningen verkar inte vilja lägga sig. Jag har fortfarande ingen smak eller lukt, sen har jag lock för öronen exakt hela tiden, så himla jobbigt. Idag ska jag åka ut till Baggetorp med några tjejer. Jag ska färga håret på Matilda och Hannah, sen ska jag klippa Hannah också. Men först måste jag ner på stan och kolla en snabbis efter en Nyårsklänning. Lär ju inte hitta någon men jag måste kolla endå. Idag är jag supertrött, känner att mina ögon bara vill slockna.. Lite senare ska jag vara med Alex. Vi funderar på att åka till Norrköping och stanna över natten, men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag fixa det sista sen dra.

PUSS S
  ♥


NORRKÖPING

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem från Norrköping med tjejerna. Har haft det jättetrevligt och lite stressigt. :) Vi var på stan först sen åkte vi ut till något nytt köpcentrum, kom inte ihåg vad det hette.. Det var iallafall jättefint. Jag skulle inte köpa någonting förutom Nyårsklänning. Vad kom jag hem med? Jo massor, förutom Nyårsklänning såklart. Så nu har jag fortfarande ingenting att ha på mig på nyår. På tal om nyår är det helt oklart om hur vi ska göra och vad vi ska göra. Nu ikväll ska jag nog bara vara med Alex men Jennika och Emma kommer förbi en liten stund sen.

PUSS S ♥


Bjuder på en bild på mig och Maja!

JULKLAPPAR

Två morgonrockar
Smyckeställ
Ljus och luktljus
Ljusstake
Sjal
Lampskärm i tyg
Smink
Pengar
sex and the city 2
Kirikou
Målarbok
Färgpennor ( Jag tycker om att måla, haha )
 
Jag har säkert missat någonting, men dethär blir bra.
Jag bjuder på endel bilder på mina julklappar, har inte tagit kort på alla.








Mammas nya tv som hon köpte.

 

LITE BILDER FRÅN JUL





JULDAGEN

Hejsan hoppsan alla! Nu har jag inte skrivit på jättelänge här. Men jag har haft en supermysig jul med min underbara släkt. Jag har fått massa fina saker och pengar. Kanske kan lägga upp lite jag fått, får se. Just nu sitter jag faktiskt på min systers nya dator, hon stack iväg och köpte den imorse på Elgiganten. Sen kom hon även hem med en tv också. Mamma bad henne kolla lite efter någon billig och bra tv. Så nu har vi äntligen en ny tv. Känns så himla skönt. Jag är så himla glad just nu! Sen längtar jag något otroligt efter min pojkvän också, han kommer nog hem imorgon. Idag ska jag nog dra iväg och sola, sen ikväll ska jag nog träffa mina vänner. Jag vet inte vad vi ska hitta på. Jag är sugen på att gå ut och äta på något bra ställe. Men vi får väl se. Jag kommer att lägga upp massa bilder som jag har tagit under veckan också. Men det får bli lite senare. Hoppas ni alla hade en fantastisk julafton.

PUSS S  ♥


SAARA ÄR STRESSAD

ÅÅh jag är så oerhört stressad nu. Jag måste hinna gå till friskhuset med Emma och Maja och säga upp mig därifrån.. Sen måste jag till polisen och fixa pass. Jag har glömt skriva att jag kanske ska till Spanien över nyår. Det är inte 100 % säkert än, men det blir nog så. Sen måste jag egentligen fixa legitimation, men det kanske jag kan ta imorgon eller något. Sen vill jag ner på stan ikväll med Emma och Jennika.. Men jag ska klippa morfar & mormor, sen ska jag färga mormors hår också.. Och det ska jag göra vid halv sju ungefär.. Så jag vettifasiken om jag hinner ner på stan. Jag har verkligen tusen saker jag måste hinna göra nu. Men jag ska försöka hinna med allting! 




Vill ha dom här!  

+


21 DECEMBER

God morgon! Vaknade vid åtta idag, fan vad jobbigt! Kunde inte somna om som vanligt. Nu har jag absolut ingenting att göra.. Funderar på att gå och köpa frukost, är ashungrig. Idag kanske jag ska ner på stan med Louise och mina två kusiner, Anderas och Henrik. Dom ska julhandla lite idag, och det skulle vara trevligt att umgås lite med dom. Sen ska jag nog gå och fixa nytt pass idag.. Sen måste jag fixa ett legitimation också, jag är lite efter med det. Idag åker nog Alexander ner till sin pappa. Sen ses vi efter julafton igen. Vi ger varandra julklapparna efteråt istället.

Nu vill jag ha julafton!  ♥

JAG VILL HA DEN NU


Jag blir så himla arg på att dom inte säljer den här på Nelly!! Jag går in flera gånger varje dag och kollar om den har kommit in. Men dom verkar ju inte sälja den.. Ååh. Jag vill ha den.


MYSIG DAG MED FINA TJEJER

God kväll snyggingar! Vid tolv tiden kom tjejerna och hämtade mig hos Alex. Jag fick inte med mig någonting från Fatcory, men jag fick med mig några saker från den lilla boden mitt emot. Sen fick jag med mig ett par skor från Scorett outlet.. Kostade bara 399 kronor, och dom är värda 700 kronor annars. Så det satt väl fint. Sen när vi kom hem tog vi en liten titt på stan. Fick med mig en julklapp till Tom och tre ramar. Så nu är alla julklappar klara, förutom till min kära pojkvän. Jag vet inte alls vad jag ska köpa till honom än.. Men det löser sig väl. Jag ska hitta någonting fint till honom. Nu ikväll har jag träffat Matilda och Johanna. Mina soltjejer, haha! Men Matilda har lite vett i skallen, hon solade inte. Men jag och Johanna är helt galna tror jag.. Vi kanske får ta och lugna oss lite nu. Jag fick iallafall någon solgrej av han som äger det. Jag ville ha någonting som gjorde en brunare.. Så då tog han fram den så ska jag få testa den, jättesnällt! 

    


VETTIG DAG

Imorse vid tio tiden kom mamma och hämtade mig hemma hos Alex. Vi åkte hem och åt supergod frukost och hade det allmänt mysigt. Louise och mamma gick till Ica nära och köpte en gran. Vi ville klä den lite tidigare i år. Vi brukar annars klä den dagen innan ungefär. Men det är så otroligt mysigt att bara gå runt och titta på granen. Jag och Louise har slagit in massa julklappar idag, men vi har många kvar. Men julklapparna väntar vi på att lägga under granen tills dagen innan. Gud vad jag längtar nu! Idag gjorde jag hemmagjord pizza också, den blev supergod. Sen har jag tvättat alla mina kläder idag och duschat världens längsta dusch känns det som. Det känns  skönt att ha gjort någon nytta idag. Jag är glad över att jag känner mig mycket bättre nu. Juste, jag var och solade idag också, med Johanna och Matilda.

Imorgon bär det av till Vingåker, till factory outlet. Med Emma, Emma och Lovisa. Ska bli jätteroligt att umgås lite med dom.

PUSS S  ♥ 

NYÅR - MAKE UP






En sån här Make up skulle jag lätt kunna bära på Nyårsafton. Jag tycker det är så otroligt snyggt med stenarna. Jag är ju dock inte lika skillad som damen på bilden är. Det är kul att inte se likadan ut jämt med sminkningen. Speciellt inte när det är nyår. Då tycker jag man kan fixa till lite extra. :) Den här sminkningen och en superglittrande klänning skulle sitta perfekt för min del.


RSS 2.0