GRATTIS JOHANNA!

Nu blire fest!

Hörs senare!

GRATTIS JOHANNA!

PUSS S   ♥

12 SKOLDAGAR KVAR!

Hej bloggen!
Kom precis hem från praktiken. Tiden går så otroligt fort där. Idag var Beatrice där, hon är där varje tisdag och praktiserar. Så det var kul att få träffa henne, det var jättelänge sen. Idag ska jag nog inte göra speciellt mycket. Ska träffa Alexander lite senare, sover hos honom ikväll. :) Skriver kanske mer senare.
PUSS S  ♥



FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN

God kväll!
Första dagen på Praktiken idag då. Imorse när jag gick upp kändes det som att jag var ledig. Gick upp så sent, haha! Började klockan 10.00. Det är skönt att få vara i stan. På lunchen träffade jag Emma. Då åt vi lite och gick lite på stan. Jag köpte skor, nagellack och en parfym. När jag kom hem myste jag med mamma och louise. Vi spelade plump och åt gott. Och nu ligger jag i sängen och ska titta på film med Louise.
Idag fick jag reda på att när jag kommer tillbaka till skolan kommer jag få in 400 kronor på konton. Det är för att vi ska få ersättning för mat, 40 kronor per dag ska vi få. Så det kändes faktiskt bra. Imorgon börjar jag klockan 11.00. Men nu ska jag sussa. Sov gott sköningar.
PUSS S ♥



KONFIRMATION

God morgon!

Vaknade nyss och jag är vrålhungrig. Idag ska jag ta en sväng ner på stan, ska fixa en present till min kusin, Julia. Hon har sin konfirmation idag. Sen runt tre ska vi åka och titta på det. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Ska försöka fixa lite till imorgon, praktiken.

Gårdagen vart lyckad. Det blev jag, Emma, Filip och Alexander. Vi drog till harrys för att äta. Jag hade kul iallafall. Men nu ska jag titta på Beck - Levande begravd.

PUSS S  ♥




22 05 2010

Idag har jag sminkat och fixat håret på Emma och Louise. Dom vart så fina så. Louise vart så otroligt fin i sin fina klänning och håret. Guud! Underbart att få känna sig som en prinsessa för en dag. Själv blir det ju ingen bal i stockholm, vi har typ inga tjejer på vår skola så det blir ju lite svårt. Men istället har vi studentskivor. Då får klassen hyra en krog någonstans, sen får vi ungefär 10 biljetter var som vi får sälja och så. :) Så det blir väl kul det också. Sen är det bara att hoppas på att man kan gå med någon här på balen. :)
Ikväll ska vi äta på Harry, vet inte riktigt vilka det blir men några stycken. Sen blir det att titta på fotboll. Jag kommer lägga in bilder på Louise, men dom är på hennes kamera, och den har hon med sig. Men vi hörs och ses.
PUSS S  ♥



EVERYTHING AND NOTHING

Hej bloggen!
Jag har inte skrivit så mycket denna vecka, jag har inte haft lust att sitta vid datorn alls faktiskt. Jag brukar känna så ibland. Men denna vecka har jag haft många prov. Men nu känns det helt fantastiskt, allt är helt klart nu. På måndag börjar praktiken, ingen skola på två veckor. Sen kommer vi tillbaka, då är det fyra dagar bara.. Sen jävlar!
Men denna vecka har jag pluggat, bakat bullar & cheesecake. Sen i torsdags fixade jag praktikplats också. Jag ska vara på Niffes klippotek. Igår gick jag och Emma lite på stan i Stockholm, hon skulle köpa jeans. sen gick vi lite här hemma också. Fick med mig ett puder och ett vanligt vitt linne hem. var jag faktiskt bara hemma, färgade Louise hår och lite. Sen kom Alexander och sov här. Idag ska jag göra uppsättningar till balen. Jag ska fixa mammas kusins hår Emma och sen Louise hår.
Sen ska jag hitta på någonting med Alexander resten utav dagen. Sen ikväll blir det kanske att träffa Emma & Filip och titta på fotboll och lite.
PUSS S  ♥

SPRINGA IVÄG TILL TÅGET NU

Oj nu har jag inte skrivit på länge..
Sitter just nu i soffan, ska snart springa iväg till tåget. Idag är det nationella i B delen. Sen åker jag och Emma hem 12.25 så vi blir hemma tidigare idag, det blir skönt. Men nu måste jag springa iväg, skriver vad jag har gjort under veckan när jag kommer hem sen.
PUSS S  ♥


VIADIDAKT

Hej bloggen!
Gud vad skönt väder det har varit idag, jag är så glad. Idag hade jag Idrott&Hälsa prov, det gick bra. Sen hade jag Samhällskunskapsprov, det gick superduper bra.
På T - Centralen hämtade jag upp en känning till Louise som hon ska ha på balen. Hon satt på sig den nyss. Hon var så himla fin. Men nu ska jag ska springa iväg till Viadidakt på något möte om sommarjobb.
PUSS S  ♥


JUST BECAUSE I CAN DO SOMETHING, IT DOESN'T MEEN I WILL

God morgon!

Imorgon börjar en ny vecka, min sista skolvecka. Det känns otroligt jävla skönt! Jag går bara denna vecka sen har vi praktik två veckor och när vi kommer tillbaka går vi 3 dagar. Superskönt! Den här terminen har gått så himla fort. Fast det brukar ju vårterminen göra så..

Idag ska jag hinna med vissa saker.
• Städa
• Tvätta
• PLUGGA
• Träna
• Göra 100 situps
• Kanske klippa och färga mammas kompis

Jag får se hur mycket jag hinner med att göra idag.

PUSS S  ♥



En ny liten sak i min garderob.

HAPPIER

♥    Nu mår jag bättre!


YOU NAME IT

Ska träffa Maja nu. Har saknat henne så! ♥

GÅRDAGEN

God morgon!

Igår kväll var Jag, Jennika, Sabina och Johanna hemma hos pappa, ute i valla. Vi hade det väldigt väldigt trevligt där ute. Vi hoppade studsmatta, bastade, sprang runt i mörkret med handdukar ( strömavbrott ). Letade efter proppskåpet, skönt ner i lera, tog sönder glas, vita skor blev bruna. Men kul hade vi iallafall. :)

Idag är det iallafall bättre väder. Får se vad som händer idag. Gick upp otroligt sent idag, inget kul alls. Sovit bort hela dagen känns det som nu. Nu ska jag gå och fixa en kopp kaffe och piggna till lite. Vi hörs senare.

PUSS S ♥

DRAR TILL PAPPSEN

Drar till Pappa nu med några snyggingar! Får se om det blir stan senare. Beror på lite! 
Har varit på dåligt humör hela dagen, jag hoppas dom ungsuddarna lyfter upp mig, men det vet jag att dom kommer göra. :)

PUSS S  ♥




IRRITERAD

hej bloggen!

Igår stannade jag inne också. Blev så stressigt med allt. Skulle festa idag, men nu fick ja reda på att det inte blir så endå. Snart kommer Alexanders syster, och hennes man och son hit.
Ikväll får jag väl se vad som händer nu då. HÖRS!!

PUSS S ♥



MYSIG MJUKISDRESS


Den här ser så otroligt skön ut, jag vill ha den och bara mysa runt i!

RSS 2.0