FÖDELSEDAGSPRESENTER

Jag har verkligen fått så sjukt fina och många presenter. Jag är jättenöjd verkligen. Ni ska få kort på allt jag har fått lite senare.

♥ Iphone 4
♥ Körkort
♥ Hjärtformad pajform
♥ Köksredskap
♥ Väggord
♥ 3 fotoalbum
♥ 2 ringar
♥ 2 halsband
♥ Pengar
♥ Väggklocka
♥ Klocka
♥ Vit morgonrock
♥ Kort på mig och pappa
♥ Armband
♥ receptbok
♥ Gå och ta foton med Louise och Tom

Jag tror jag har fått med mig allt nu. Men jag är iallafall supernöjd.

BILDER ISTÄLLET FÖR ORD

Bjuder på bilder från när vi var i mormor och morfars gästhus och firade min 18 års dag.













Jag bjöd på vitlöksbröd och skagenröra till förrätt, sen plankstek med
fläskfilé och oxfilé och till efterrätt bjöd
jag på cheesecake med daim.

PARTY ALL NIGHT LONG

Hej på er fislottor! Gick upp vid 9 idag. Jag,Mamma och Louise gjorde iordning en inköpningslista. Vi drog till Willys och handlade massor. Sen åkte vi vidare hem till Mormor och Morfar. Vi har varit här exakt hela dagen och fixat. Jag var verkligen tvungen att sätta mig en liten stund, haha! Jag börjar bli lite stressad faktiskt. Jag vet inte hur jag ska hinna göra iordning mig själv ens. Jag hoppas verkligen att det kommer bli superkul! Men nu måste jag fixa massor! Ha en superbra Lördag alla.. Men tyvärr, ni kommer inte att slå min. :) ♥

PUSS S  ♥


Bjuder på en bild från när vi var och firade Jennika! ♥

15.55

God eftermiddag! Sitter just nu hemma i soffan. Mamma håller på och fixar i köket inför ikväll. Ska snart gå och hjälpa henne tänkte jag. Sen måste jag göra iordning mig lite också. Känner mig jättestressad. Imorgon åker jag, Mamma och Louise ut till mormor vid elva tiden. Känns skönt att börja fixa allting tidigt. Det som känns mindre skönt är att jag inte vet vad jag ska ha på mig än. Det känns rent ut sagt förjävlig! Nu ska jag dra mig. Ha en bra fredagskväll.

PUSS S  ♥

ROSA OCH LITE BLING BLING




STOCKHOLM ÖVER NATTEN

Hej på er! Igår stannade jag kvar i Stockholm efter skolan. Jag, Elizabeth och Johanna drog hem till Johanna. Vi fixade tacos och lite så. Sen kom alla andra. Vi fixade oss och hade det skoj. Vi började dricka hemma hos Johanna. vi spelade spel och hade det trevligt. Vid halv elva tiden tog vi tunnelbanan mot Rådmansgatan, till Ego! Vi dansade och drack lite där. Sen ville vi dra därifrån, var inte sådär jätteroligt där. Vi drog till Collage, men kvällen spårade ur lite så det blev inget mer. Så jag, Elizabeth och Johanna tog en taxi hem till Johanna. Vi pratade natten lång och sen däckade vi skönt i sängen. Sen idag drog vi till skolan, men mitt huvud hängde inte riktigt med idag så jag och emma drog hem. När jag kom hem gick jag hem till Alex. Vi har tittat på film och pratat lite. Nu har jag precis varit ute och träffat Hannah, Maja och Johanna. Ska snart fixa mig inför kvällen och hoppa i säng. 
Imorgon åker min älskling till Frankrike över helgen, han kommer hem på söndag igen. Jag blir hemma imorgon. jag ska fixa massor inför imorgon kväll, eftersom släkten på mammas sida kommer och ska gratta mig då. Sen ska jag fixa massor inför lördag också. Jag hoppas verkligen att jag och mina tjejer får riktigt roligt på lördag. Nu ska jag hoppa in i duschen, ha det fint!

 





PUSS S  ♥


RANDIGT



Detta är inte speciellt nytt men det var iallafall 
tröjan från gina jag köpte.

KVÄLLEN IGÅR

God kväll! Igår när jag kom hem till Mamma började det med att hon bjöd mig på en drink. Sen satte vi oss vid bordet och pratade lite. Hon hade dukat så otroligt fint. Till förrätt så bjöds det på avokado och skinkröja, till varmrätt var det potatisgratäng med pepparstek och massa sallad och sås. Sen till efterrätt vart det cheesecake med hallon. Vi hade det så himla trevigt verkligen. Sen fick jag lite fler presenter också. Jag älskar verkligen min familj, dom är så otroligt snälla!!



Blombuketten jag fick av min fina Alexander! ♥

Sen fick jag ett kort där det stod: Grattis på födelsedagen älskling! Hoppas du får en bra dag. Älskar dig. Glöm inte det! ♥
Och nu ska jag berätta vad jag fick av min pojkvän. Vid rosorna låg det även en lapp som det stod:
Då var det dags för en liten skattjakt, i jakten på dina presenter! Den första presenten finns på ett ställe där din pojkvän ibland kanske tillbringar allt för mycket tid ;) Då tänkte jag på pressbyrån direkt, haha! Men sen tänkte jag efter en gång till och då var det självklart datan. Så jag gick till datan, jag trodde det kanske skulle stå någonting där. Men där låg det 500 kronor.Sen en till lapp där det stod:
Hej fisen :) Du hittade den första presenten. Oväntat? Den andra finner du där min bebis är som sötast på dygnet. Då gick jag till sängen. Där låg det ytterligare 500 kronor, och en till lapp.Där stod det:
Hej! Det går bra nu! Den sista får du jobba lite för. Ta på din skorna och ta en titt i något guldigt. Då var det ju bilen. När jag kom in i bilen låg det 500 kronor till. Och en till lapp. På den sista lappan läste jag:
Här vilar den sista presenten. Fast i denna ingår även en 3 rättersmiddag med mig, och bio :) Jag vet att du kanske förväntat dig presenter, men jag vill inte ge dig någonting som du kanske inte ycker om. Jag vill gärna följa med dig och hjälpa dig att titta ut något :)

Vill bara säga att jag älskar dig mest utav allt och hoppas att det alltid kommer att vara vi! Du är det bästa som hänt mig och du är den bästa personen i mitt liv. Ditt léende är det finaste och jag hoppas min bebis alltid kommer ha kvar det!
Älskar dig av hela mitt hjärta och lovar att alltid göra det! ♥

Jag vart så otroligt glad. Han är så himla fin! Jag började störtgrina när jag läste allt det här! Jag kommer köpa något riktigt fint för dom här pengarna, eller spara dom till någonting speciellt.


Suddig bild, men det gör ingenting!
Jag älskar dig utav
hela mitt hjärta!


930124 - MIN DAG IDAG - 18 ÅR

Hejsan! Jag vill bara säga att jag har världens bästa födelsedag. De kändes inte som jag fyllde år idag eftersom jag var i skolan och så.. Men nu när jag kom hem, då gick jag hem till min Alex direkt.. Och han hade gjort det så otroligt fint så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Började verkligen gråta! Ni ska få veta alla detaljer, men inte nu för jag har inte tid att sitta här så länge, för jag vill bara pussa på han just nu! Imorse så kom Louise och Mamma in och sjöng för mig på sängen. Då fick jag lite presenter och så. Sen åkte jag till skolan och blev lite grattad där. Sen är jag ju som sagt hemma hos Alex nu och har blivit grattad av min käraste pojkvän. Sen ikväll ska jag hem klockan halv 8. Jag fick inte komma hem tidigare sa mamma, för hon skulle göra en överraskningsmiddag till mig. Jag blir som sagt inte firad av släkten idag, utan igår blev jag firad utav pappa och hans släkt. Sen på Fredag blir jag firad utav mammas släkt, och på lördag blir jag firad utav mina vänner. Men jag tänkte att jag väntar med att skriva ut vad jag har fått tills alla har firat mig! Men guud så lycklig jag är just nu! NU ÄR JAG 18 ÅR! ♥


En Glad Saara! ♥


33 MÅNADER, JAG ÄLSKAR DIG


Idag har jag och min älskling 33 månader tillsammans.
Jag älskar dig Alexander
.


LÖRDAG

God morgon! Gårdagen började med att jag träffade Matilda, Anna, Maja, Johanna och Hannah. Vi satt och drack och hade det trevligt. Vid tio tiden drog dom på någon fest så jag drog till Filip och Emma och. Sabina och Emma dansade som bara den, fy fan! haha! Men när klockan blev typ tolv så drog jag och Sabina till dom andra tjejerna och fortsatte kvällen där. Sen kom jag hem till Alex vid kvart över två. 
Idag ska jag fixa lite inför ikväll. Jag ska försöka vara ute i sköldinge vid halv fem. Ska fixa mamma och Louise hår, sen ska jag sminka dom också.



FREDAG

Hej på er! Idag är det fredag och jag vet inte vad jag ska hitta på. Jag skulle ha färgat min mosters hår ikväll, men vi flyttade fram det till nästa vecka istället. Jag vet inte vad jag är sugen på att göra ikväll faktiskt, om jag vill dricka lite eller om jag vill ta det lugnt.. Jag vet inte alls faktiskt. Men vi får se. Imorgon ska jag iallafall till Sköldinge och fira min moster som fyller 40 år på söndag. Vi ska vara i en lokal och fira henne. Sen på Söndag ska jag till pappa, släkten på pappas sida ska fira mig där då. Nu börjar det verkligen närma sig. Jag fyller 18 om bara 3 dagar. Det kommer vara fullt om för min del, flera veckor framöver. Jag har massa saker som jag ska göra. :) Men nu ska jag gå och ringa Hannis! 

PUSS S  ♥


Bjuder på en bild från när vi var hemms hos Tulin. Söta tjejer!


 

HOME IS WHERE THE PEOPLE WHO LOVES YOU LIVE

Imorse tog jag och Emma 6 tåget, våran lektion började klockan 8. När vi kom till skolan så är såklart våran lärare sjuk. Vi skulle ha haft redovisning idag och jag satt och pluggade som en gris igår kväll. Vi visste inte vad vi skulle ta oss till. Vi blev så arga, haha! Våran andra lektion började inte förens 11. Men det var bara att sitta och vänta. Efter skolan gick jag, Emma, Justine och Johanna på stan. Jag fick med mig en cape hem för bara 49 kronor, smack! När jag kom hem till Katrineholm drog jag med Alex och storhandlade, så nu är hans kylskåp fullt med gott. Sen har jag varit och träffat Maja, Johanna och Hannah också. Just nu sitter jag hemma hos Alexander och kollar på Jersey Shore. Blir hemma imorgon eftersom Historian är inställd.

PUSS S  ♥


SAARA VILL HA


Jag funderar på att ta och köpa denna jacka. Jag vill ha en annan jacka också, men den här var inte så dyr så det kanske får bli den här också. Om det nu inte är allt för många som köper den.

FIX DAG

God morgon! Idag ska jag fixa lite grejen. Sen ska jag nog äta lunch med Emma, Maja och Hannah. Vid tre tiden ska jag träffa Johanna och några. Jag har otroligt mycket plugg också som jag måste göra. Jag har prov och en redovisning imorgon. Så jag känner mig ganska stressad. Sitter just nu och kollar på Under solen, det var riktigt länge sen jag såg den filmen. Men nu måste jag fixa klart lite här. Ha en bra dag!

PUSS S  ♥


RSS 2.0