DÅLIG PÅ ATT SKRIVA

Jag har inte skrivit någonting på jättelänge nu. Har inte haft tillgång till någon dator. Men dagen hos Jennika var super, jag hade jättekul verkligen. Vi dansade, vi sjöng, spelade spel, vi åt jättegod mat som Jennika bjöd på. Det slutade med att jag fick skjuts hem och när mamma öppnade dörren trodde hon att hon hade fått ett nytt barn hem från afrika, haha! Jag hade lånat Jennikas puder som är typ 4 gånger brunare än mitt egna, och jag var endå redan otroligt brun när jag kom hem till henne. Så fy tusan vad brun jag blev, haha. Såg ut som om jag var en sotare eller något. Men men, kul som fan hade jag iallafall. I veckan har jag bara tagit det ganska lugnt. I tisdags efter skolan åkte vi några stycken med Jennika. Hon har fått körkort nu, så jävla skönt för henne. Sen har jag handlat en hel del nytt också den senaste veckan. Jag ska lägga ut allting. Har inte kameran på mig nu så kan tyvärr inte göra det just nu. Imorgon ska jag och Alexander till Norrköping. Vi ska gå lite på stan och kolla lite, sen ska vi kolla på bio. Denna helg blir en myshelg för min del. Ska bli skönt. Men jag lägger in några inlägg om några dagar. Så ska jag bjuda på massa bilder från kalaset och lite nytt. Men nu ska jag kolla PH. Ha det fint.

PUSS S  ♥

GOD MORGON

God morgon. Igår efter skolan åkte jag, Emma och Johanna till globen för att vi skulle titta in på Bik Bok. Dom hade 50 % på alla Bik Bok igår överallt. Precis allt var halva priset. Jag fick med mig en jättesöt blus hem. Den ska jag nog ha på mig imorgon. Sen mötte vi upp Elisabeth och åkte hem till hennes morfar och fixade oss för kvällen. Efter det åkte vi till T centralen för att vi skulle äta med Ewelina. Vid kvart i sju åkte vi mot Karlaplan för att vi skulle möta upp Annelie. Hela gänget gick hem till Annelies kompis Nina, fy tusan vad fint hon bodde. Sen berätta dom om sitt smink och det verkade bra. Jag fick dock inte med mig någonting hem. Sen vid 9 tiden drog jag mig mot T centralen och mötte upp Alex. Vi skulle ta 22.05 tåget hem. Jag visste inte om jag skulle ångra mig eller inte. Men jag fick så otroligt ont i huvudet sen också så det var bra att jag åkte hem. Jag vaknade av att jag hade världens huvudvärk också. Nu snart ska jag börja fixa mig inför begravningen. Mamma kommer och hämtar mig vid halv ett.  Sen ikväll ska pappa, jag, Louise och Tom åka och gratta Farmor. Det ska bli jättetrevligt. Efter det ska jag bara hem till mamma och ta det lugnt. Ska titta på Idol och mysa. Ska bli hur skönt som helst. Sen imorgon är det andra bullar som gäller, Jag är så sjukt taggad nu alltså. Det ska bli hur kul som helst att fira Jennika. Men nu måste jag gå och fixa mig. Ha en bra dag.

PUSS S ♥


JAG HATAR DETTA

God morgon. Idag är jag så otroligt himlans trött. Usch! Igår var det så att jag knappt fick klart mitt arbete. Jag somnade med datan på magen och massa papper låg på ansiktet när jag vaknade. Jag vaknade vid 23.00 tiden och fick panik, jag trodde verkligen inte att jag skulle hinna. Jag hade inge ork. Jag var så himla trött hela kvällen igår. Jag ville bara sova, jag ville och kunde knappt skriva för att ögonen bara ville åka ner. Men sen fick jag lite hjälp av Alex och jag blev väl klar, men jag har världens sämsta slut. Ett G i mina ögon är inte så bra, men i detta fall så kommer jag hoppa i taket av glädje om jag får ett G, skämt o sido.  Jag gjorde verkligen inte bra ifrån mig, jag har inte ens läst igenom det efteråt. Nej fy tusan, uppgiften var jättetråkig endå så.. Somnade väl vid 1 halv 2 och jag skulle gå upp 4. Sen inatt vaknade jag av att jag drömde massa otäcka drömmar också. Inte min natt inte. Så just nu är jag nog världens tröttaste. Jag hann inte ens packa igår så det var jag tvungen att göra nu på morgonen. Jag vet inte ens vad jag ska ha med mig till stockholm. Jag vet inte ens hur jag ska göra. Om jag ska sova i Stockholm eller om jag åker hem eller hur jag nu gör. Vi får se helt enkelt.. Men jag känner att denna dag kommer inte vara på min sida överhuvudtaget. Detta inlägg måste nog vara det mest negativa inlägg jag gjort!

PUSS S ♥


SPÅRAR UR

Hej hej. Kom precis hem från skolan. Jag och Emma åkte hem tidigare idag eftersom att vi ska lämna in en svenskauppgift imorgon tydligen och ingen av oss har påbörjat den än. Men vi missade bara bilden så.. Idag ska jag plugga som en gris, sen ikväll kanske det blir bio med Alexander. Men jag får se om jag verkligen hinner det. Annars blir det väl bara att ta det lugnt. Men vi hörs.

PUSS S  ♥

SUPERDUPER

Idag var det sista sminkdagen, riktigt tråkigt faktiskt. Vi hade 60-tal idag. Sen hade vi en liten tävling efter lunchen. Nu har jag precis kommit hem till min älskling. Jag ska bara mysa med min han idag. Vi ska tvätta, kolla på film och äta god mat och bara mysa. Det känns riktigt skönt. Veckan känns lite stressig. Imorgon kväll ska jag nog bara vara hemma hos mamma och Louise. På torsdag ska vi hela klassen på en sminkkväll med våran lärare Annelie. Hon har ett eget märke som vi ska få titta lite på och köpa om vi så vill. Jag ska verkligen köpa någonting, det är ju kul om man verkligen tycker om det, sen så kan man ju sprida vidare det också. Det är ju superbra för dom också. Nej så det ska bli riktigt kul. Sen att få umgås med klassen utanför skolan, bara det är ju helt super. Sen sover jag nog kvar på hotell med Alexander. På fredag är jag ledig från skolan, min gammelmormor har gått bort så jag ska på begravning klockan ett. Sen på fredagkväll blir det bara att ta det lugnt. Alla mina kraften ska gå till min kära vän Jennika som fyller 18 år på söndag. Men vi ska gratta henne på lördag. Jag är så sjukt taggad. Ska bli grymt!

PUSS S ♥

 
Bilder tagna från www.Mollyrustas.devote.se

MAN SER MER ÄN VAD MAN TROR

Nu ikväll tog jag och Alexander en liten tripp till Norrköping. Jag lämnade tillbaka mina skor på Din sko, kändes jättebra. Jag ville faktiskt inte ha dom. Sen åkte vi hem till Gunilla och åt. Sen tittade vi lite på Tv och myste. Vid 8 tiden åkte jag och Alex hem. Just nu har han och jag precis kollat klart på Fotbollsgalan, riktigt kul. Och nu ska vi titta på pensionärsjävlar. Sen ska jag hoppa in i duschen. Imorgon blir det 7 tåget. God natt på er.

Man ser mer än vad man tror.
PUSS S  ♥

GOD MORGON

God morgon. Idag försov jag mig till tio i sju.. och jag fick Panik för jag trodde Emma stod helt själv vid tåget och väntade. Men sen hade jag fått ett sms av Emma där det stod att hon inte skulle till skolan idag, haha! Nu väntar jag på att Alexander ska gå upp, då ska vi äta någonting. Vid halv två ska jag och Emma till um. Sen ikväll får jag se vad som händer. Kanske drar iväg och tränar eller hittar på någonting med Alex. Ha det fint.

PUSS S  ♥

BRA DAG

God kväll. Nu har jag precis kommit hem från en riktigt trevlig dag. Louise och Tom kom och hämtade mig hos Alex vid 1 tiden. Då drog vi och köpte mat och fikabröd på willys. Sen åkte vi hem till Pappa, pappa var inte hemma för att han var och jobbade. Sen lagade jag mat till pappa, Louise och Tom. Pappa var så glad när han kom hem när maten och presenterna låg på bordet. Riktigt mysigt hade vi. Sen vid 3 tiden åkte vi till Farfar i Bettna, det bjöds på fika och gott sällskap. Pappa gav farfar 6 lotter, det var vinst på alla 6, haha! Dock vann han bara 100 kronor. Men de var kul att det var vinst på alla. Sen åkte vi hem vid 7 och nu sitter jag här. Funderar på att kanske plugga lite, men jag vet inte om jag har någon ork till det alls. Imorgon är det 7 tåget som gäller. Men nu ska jag ta och titta på Ensam mamma söker.

PUSS S  ♥

FARSDAG

God morgon! Ligger just nu i sängen och tittar på massa gamla avsnitt av Paradise Hotel, från första säsongen. Idag ska jag fira pappa på Farsdag. Vi ska nog åka ut till farfar lite senare också. Detta kommer bli en mysig dag. Nu ska jag äta frukost. Ha det bra och gratta era pappor ordentligt idag. :)

PUSS S  ♥


Grattis på Farsdag älskade Pappa


KOLLA UPP MINA ÖRON

Hejsan Hejsan. Sitter hemma hos Alex och ska snart äta. Pratade med Sabina nyss och det blir nog att åka ut dit ikväll kanske, mysa lite bara. Jag pratade med mamma igår om mina öron. Det känns som att jag har lock i öronen hela tiden. Jag har haft så i säkert 1 2 år säkert. Men jag har inte tänkt på det, jag har blivit så van.. Jag trodde inte man kunde göra något åt det. Men jag vill kolla upp det för det är ganska jobbigt. Det är därför jag pratar så himlans högt. Det är inte det att jag försöker överrösta andra utan det är för att jag knappt hör mig själv annars. Det är inte med meningen, haha! Men mamma skulle ringa på måndag och boka tid iallafall. Så hoppas dom kan göra någonting åt det. Men nu ska jag äta.

PUSS S  ♥


SÅ SJUKT TRÖTT DAG IDAG

Jag är helt körd. Imorse var den jobbigaste morgonen jag haft tror jag, sen jag började skolan. Jag kom verkligen inte upp ur sängen, jag låg så länge jag bara kunde. Skolan gick väl bra idag, somnade typ 5 10 minuter på svenskan bara, fan så trött jag var. Sen sov jag typ hela vägen hem på tåget. När jag kom hem gick jag hem till Alex. Jag fixade mig lite sen åkte vi till min kusin Albin som fyllde 10 år idag. Det bjöds på god mat och sköna släktingar. På vägen hem höll jag på att somna i bilen flera gånger. När jag och Alex kom hem till Alex vid halv nio tiden så funderade jag starkt på att gå och lägga mig. Men sen ringde jag Hannah och jag fick skjuts av Louise ut dit. Där befann sig Sabina, Johanna, Anna, Maja och Hannah. Sen kom Louise och hämtade mig, Anna och Maja. Och just nu ligger jag i sängen, jag fattar inte att jag ens har orkar gjort allt detta idag. Jag hoppas verkligen att jag vaknar typ 12 imorgon, vore fantastiskt skönt. Imorgon kanske jag tar en sväng på stan, ska köpa en present till min kära pappa. Sen imorgon kväll kanske jag drar ut till Sabina. Men nu ska jag mysa med min älskade pojkvän. God natt fisnissor.

PUSS S  ♥



Nu får ni ett kort på min kära klass, dock är inte alla med men..


JAG ÄLSKAR DIG PAPPA

God kväll kära ni. Kom hem vid halv fyra idag igen, skönt som fan! Sen ringde jag Alex och han hade inte börjat åka än. Han är hemma om ungefär en timme. Pappa har precis varit här, han och jag har fikat. Sen klippte jag han också, blev ganska bra. Bara det att min rakapparat är urladdad så jag kan inte raka sidorna på hans hår, han vill ju ha rockabilly frilla. Så jag var tvungen att klippa han jättekort på sidorna och det blir inte alls lika bra. Men jag gjorde så gott jag kunde och han blev jättenöjd, det är ju bra iallafall. Jag saknar han varje minut, jag blir helt varm i hela kroppen när jag träffar pappa. Jag ser så otroligt mycket mig själv i han.. Jag blev så ledsen när han åkte hem, jag ville bara följa med han.  På söndag är det Fars dag och jag ska köpa något fint till han. Imorgon är det sex tåget som gäller igen. Vi har bara två lektioner imorgon och det är 3 timmar mellan dom, värt. Nu ska jag gå och duscha. Ha det bra.

PUSS S  ♥


VILL HA DOM



Dessa ska bli mina till våren / sommaren. Det finns fler att välja mellan, men dessa var dom enda jag hittade på internet. Jag har sett beiga också, supersnygga.


GOD NATT

God kväll. Har kommit hem från en trevlig kväll. Var och fikade på sultans med Emma, Maja och Hannah. Efter det skulle Maja möta Jesper. Då stannade vi en stund och lekta lite i snön och Hannah och Emma åkte pulka, riktigt mysigt och förbaskat roligt. Imorgon är det sex tåget som står på schemat. Det blir nog att åka osminkad och vara allmänt mysig imorgon, skönt. Imorgon ska jag lämna tillbaka ett par skor också, kände att dom var lite för dyra. Om jag ska betala mycket pengar för ett par skor vill jag vara riktigt kär i dom, och jag vet faktiskt inte om jag är det i dessa skor. Så det blir att lämna tillbaka dom och köpa ett par andra stövlar. Men nu ska jag sätta på Paradise Hotel avsnittet. God natt

PUSS S  ♥
 

TIONDE NOVEMBER

God eftermiddag/ Kväll. Sitter just nu hemma hos Alex. Jag trodde han skulle komma hem idag, men nu ringde han precis och sa att han inte hade någon skjuts till tåget. Så han kommer hem imorgon istället, tråkigt. Just nu kollar jag på Ronja Rövardotter och kollar in några bloggar. Jag har inte alls mycket att skriva just nu så detta fick bli ett kort inlägg. Men jag ger er några bilder på mina nya ljusstakar och ljus som jag köpte i måndags.



RSS 2.0