PUSS

Idag har jag bara varit hemma och fixat massa med mobilen, Fört över massa musik och så.. Sen har jag städat lite också. Vid fem kom Helen och åt med oss. Sen drog jag hem till Filip och Emma. Emma färgade Jennikas hår, blev jättefint. Sen Kom Emelie förbi också. Vid nio tiden kom Louise och hämtade mig. Nu sitter jag i soffan och väntar på BB. Imorgon ska jag nog städa Alex lägenhet. En snäll flickvän vill man ju alltid vara. :) Har endå ingenting speciellt för mig imorgon på dagen. Idag fick jag en tröja av mamma också. Ni ska få bild på den imorgon. Love it! ♥

SKAL



Skalet kom idag! Superskönt med skal på faktiskt.

TORSDAG

Just nu sitter jag hemma i soffan. Jag ska snart kolla på Jägarna. Kanske ska ta och plugga lite grann idag också. Vid fem idag kommer min moster Helen hit. Hon ska äta med Mig, Louise och Mamma. Sen ska Mamma och hon gå på bio. Ikväll ska jag hem till Emma, i lägenheten. Vi ska bara ta det lugnt och mysa. Men nu ska jag ta och laga mat innan Jägarna börjar. Ha en bra Torsdag kära ni. /S♥

IPHONE 4

Nu har jag den där Iphone 4. Det känns himla skönt med en ny mobil.
Har köpt ett skal också.. Det lär nog komma imorgon.




/S♥

MIN DAG IDAG!

God kväll på er. Idag vart det massa strul med tågen när jag och Emma skulle till Stockholm. Men vi kom iväg iallafall. När vi kom fram åkte vi direkt och fixade med mobilen. Sen drog vi och lämnade tillbaka min keps. Sen fikade vi med Johanna, Justine och Elizabeth. Sen två utav deras kompisar These och Sara. När jag kom hem kom Louise och hämtade mig. Då åkte vi och handlade en massa mat. Sen lagade Jag, Louise och Mamma tacos här hemma. Riktigt myspys. Sen kom Johanna, Matilda, Hannah och Maja förbi här på en cigg. Sen frågade Matilda om jag ville följa med en sväng i bilen ( Matilda fick körkort idag. ) Så jävla roligt för henne alltså. Grattis än en gång. Sen nu sitter jag bara här hemma. Jag ska hoppa in i duschen nu innan big brother börjar. Sen ska jag göra ansiktsmask och bara mysa omkring i morgonrocken. Sådärja.. Där var min dag då!
/S♥


HEJ DÅ SAMSUNG

God morgon på er. Gick upp jättetidigt idag. Jag hjälpte Alex att packa det sista och sa hej då till han. Han åkte redan runt halv 7. Så nu sitter jag här och gör någonting. Kanske ska plugga lite? Men om tre timmar ska jag endå med tåget. Ikväll vill jag faktiskt gå till Harrys. Väntar bara på att Matilda ska ge mig beskedet ja, hihi! Om några timmar sitter jag förmodligen här med en Iphone 4.. Om allt går som det ska. Himlans skönt måste jag säga er. Sen ska jag nog slänga min lilla samsung åt fanders!
Hejdå med dig!

STOCKHOLM MED EM'S ♥

Idag har jag myst med min älskade skatt. Han sticker iväg till Malmö imorgon. Han ska ha tenta. Träffar han i helgen igen. Imorgon åker jag och babe Emma upp till Stockholm med 10.16 tåget. Jag ska köpa den där förbaskade Iphone 4 nu. Min mobil är absolut helt kaputt. Sen ska vi träffa Johanna och Elizabeth också. Trevlans! Jag ska nog lämna tillbaka min vita keps som jag köpte förra veckan också. Det räcker med den rosa tycker jag nog. Så känner jag nu iallafall. Sen kan man väl kolla lite snabbt om man hittar något annat fint. Men det får vi väl hoppas att jag inte gör, för min ekonomis skull. ♥
En sådär halvdräggig Saara på fyllan.

SUGEN PÅ ATT VETA! :)

Alltså jag vill så himla gärna veta vilka som läser min blogg, haha!
Jag blir så arg också på att man inte kan kommentera min blogg.
Jag vet fortfarande inte alls vad som kan vara felet!!

LITE NYTT TILL RUMMET

Vita Paneler och rosa toffsar ♥
Små rosa ljus ♥
/S ♥

MIN MOBIL ÄR HELT SLUT I HUVUDET..

Min mobil är helt slut i huvudet!! Eftersom jag inte längre vill ha en Iphone av mamma i present.. Jag vill ju ha ett bidrag till en resa istället.. Så tänkte jag åka upp till Stockholm nu i veckan och skaffa mig en Iphone själv. Tänkte faktiskt ta abonnemanget tre. Dom verkade ha riktigt bra erbjudanden. Jag vill ju mer än gärna ha en vit.. Men jag gick och frågade en kille på The phone house.. Och han sa att det förmodligen aldrig kommer att komma någon.. :( Det har blivit något fel med färgen trodde han.  Så jag får väl köpa en svart, sen bygga om den till en vit.. Eller beställa hem vitt klister till den. Aja.. får se hur det går med den där förbaskade Iphonen.. Peace!

BILDBOMB FRÅN LÖRDAGS


MIN HELG

Hej på er! Kvällen hos Emelie var toppen. Vi åt gott, spelade spel, dansade och sjöng hela kvällen. Jag hade supertrevligt. Vid två tiden tog jag och Maja taxi hem. Ni ska få alla bilder när jag har hittat min sladd till kameran. Igår var jag med Alex hela dagen. Vi tog det bara lugnt. Så jag har haft en toppenhelg med andra ord.
PUSS S  ♥


Bilden har jag tagit av Sabina.

FIRA EMELIE IKVÄLL

God morgon på er. Nu har jag precis proppat i mig lite gröt, mums! Det gick bra hos Tandläkaren igår. Jag hade inga hål. Efter besöktet tog jag en fika med Jennika på C&L. Sen träffade vi Emma och vi satt i solen och snacka en massa goja. Sen vid sex tiden igår gick jag och Alex till Harrys för lite mat, Supergott! Det blev ingen klippning igår så jag får ta och klippa farmor idag istället. Sen ikväll är vi tjejer bortbjudna till söta Emelie. Vi ska fira henne ikväll. Ska bli jättetrevligt. Jag vet dock inte alls vad jag ska ha på mig.. Men det är ju alltid samma visa varje gång. Det är bara att gilla läget helt enkelt. Hoppas ni alla får en bra Lördag för det ska verkligen jag ha.
PUSS S  ♥



FREDAG

Igår träffade jag Johanna, Matilda, Maja och Hannah en stund. Sen när jag kom tillbaka till Alex tvättade jag. Så nu är alla mina kläder tvättade, superskönt! Sen tittade jag och Alex på dom två senaste Big brother avsnitten som vi missade när vi var i Stockholm. Sen slocknade jag som en liten gris.
Idag ska jag ju som sagt gå till tandläkaren. Emma följer med mig dit, så snäll som hon är. Sen tar vi en runda på Stan. Sen ska jag ta och klippa söta Farmor. Ikväll ska jag nog bara vara med Alex, vi kanske ska gå ut och äta något gott, myspys! Ha en bra Fredag kära ni.
PUSS S ♥


En bild från när vi var på Travet på Solvalla.

GANT

Ny Gant tröja! Föll för den på direkten. ♥
Den är marinblå och vit, Sen är det lite rosa detaljer på den. Big love!
Sen fick jag även med mig denna keps hem.
Jag kände att jag ville ha en vit keps också..
Men jag vet inte om jag ångrade mig lite kanske.

RSS 2.0